|
![]() |
#1 |
απορια!
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλημερα στην παρεα!προχτες γεμισα νερο το καινουργιο 96λτ!εβαλα την αναλογη ποσοτητα biotopol και χτες προσθεσα την αναλογη ποσοτητα denitrol! μετρησεις σημερα ΝΟ3=0 ΝΟ2=Ο GH=4-7 KH=6-10 PH=7, 6 CL=0 χρησιμοποιησα τα stick της JBL !τεστ για αμωνια δεν εχω λογω κρισης!μπορω να βαλω μπολι απ΄τα δυο σφουγγαρια που εχουν τα αλλα φιλτρα στο αλλο ενυδρειο μου? και αν ναι, πως? να τα στιψω λιγο μεσα στο ενυδρειο μου να καθαρισουν κιολας ή να τα στιψω μεσα στο εξωτερικο φιλτρο? ποτε μπορω να βαλω ψαρια?θα βαλω ζωοτοκα.
|
|
Εμφανίσεις: 4357
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα. Μπορείς να στύψεις τα σφουγγάρια μέσα στο εξωτερικό σου φίλτρο και να προσθέσεις ψάρια την επόμενη κιόλας μέρα. Μπορείς επίσης να ρίξεις και λίγη τροφή στο καινούργιο ενυδρείο σου πριν το μπόλι έτσι ώστε να τροφοδοτήσεις τα βακτήρια.
|
|
|||
|
|||
![]()
τεστ πρεπει να παρεις οπωσδηποτε και οχι μονο αμμωνιας αλλα και ολα τα αλλα σε υγρα και οχι στικ. αλλιως ποτε δεν θα ξερεις αν εστρωσε.
μπολι θα βαλεις στοβοντας μεσα στο φιλτρο αλλα θα προσθεσεις και βιολογικο υλικο αλλιως μονο στυψιμο δεν αρκει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ενα 2217 με ...17(?) σφουγγαρια αν τα στυψω δε θα δωσω την απαιτουμενη βιολογια?
|
|||
|
|||
![]()
δεν μπορεις να το ξερεις αυτο. την απαιτουμενη βιολογια μπορει να μην την δωσεις με κανεναν απο τους δυο τροπους. μπορει να πιασει το μπολι μπορει και να μην πιασει.
απλα το συνηθες ειναι να μπολιαζουμε και με υλικο και οχι μονο με στυψιμο |
|
||||
|
||||
![]()
Μπολιασμα μονο με στηψιμο σφουγγαριων ,δεν φθανει,πρεπει να βαλουμε και απο το παλιο φιλτρο στο καινουργιο,βιλογικο υλικο (syporax)
Αλλα και η μετρησεις του φιλου,δειχνουν οτι το ενυδρειο του ειναι ακομα αστρωτο.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικα εχω μπολιασει παμπολες φορες μονο με την ονομαστη "μπιχλα".Απλα η συνεχεια δεν ειναι, βαζω 10 ψαρια με τη μια.....
Δε θελει κοπο αλλα τροπο. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
απορια με βραχους | amanatidis | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 05-01-11 17:53 |
Απορια... | Billy T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 04-01-11 21:53 |
Απορια.... | Petran22 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 24-08-08 16:56 |
Απορια!!! | Petran22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 30-07-08 00:34 |
απορια | βασιλης βεροια | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-11-07 18:01 |