|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα παιδια πηρα ενα εξωτερικο φιλτρο το ex 1200 της tetra το βρηκα απο μαγαζι που ηθελε να ξεφορτωθη τα ειδη πετ σοπ, το ειχε 150 ευρω μου φανηκε καλη τιμη και το πηρα, το εχει δουλεψει κανεις να μου πει εντυπωσεις ( για fluval 405 kai eheim 2217 πηγαινα μετα απο ανταλαγη μηνυματων με παιδια απο εδω μεσα ) αλλα μου προεκυψε το τετρα και το πηρα
------------------------- να πω οτι με παραγγελια απο ιντερνετ συν 10 ευρω μεταφορικα μου εβγαιναν ολα πανω κατω στην ιδια τιμη
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos70 : 24-05-12 στις 09:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και δεν θα το μετανιωσεις !!! κορυφαιο φιλτρο , καμια μα καμια σχεση με αυτα που ελεγες να παρεις , θα το δεις και στην πορεια .
Πολυ ευκολο στην αποσυναρμολογηση για καθαρισμα , και δεν μπουκωνει καθολου , εγω παλια ειχα 2 ΕΧ700 και τα καθαριζα μια φορα στους 6 μηνες και δεν χρειαζοταν κιολας !! Και απο θορυβο......θα αναριωτεσαι αν δουλευει η οχι !!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν και eheimακιας εχω 2 700αρια και ενα 1200.Το συγκεκριμενο το δουλευω απο Δεκεμβρη του '10 ασταματητα σε ενα 200λιτρο.
Βεβαια αλλαξα τα υλικα του με poro-ring S. Πολυ καλο χωρις κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο ,αθορυβο, γερα πλαστηκα ,και πολυ ευχριστο
καλη αγορα εκανες αντε καλο δουλευτω βαλε βαζελινη οπου εχει φλαντζα και θα το εχεις πολλα χρονια
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω ολους παιδια ,ναι εβαλα βαζελινη και το ξεκινησα ,εχει πολυ σφουγγαρι μεσα θα βγαλω απο τη μια θηκη το σφουγγαρι και θα βαλω σιποραξ ,το poro ring kai to substrat οπως και σιποραξ εχω στο fluval 404 που το εχω σε σειρα πριν απο το τετρα
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο μην ανακατέψεις το substrat με τα άλλα, αν είναι βάλ' το με διχτάκι. Αλλιώς μπορεί να μπει στις τρύπες των άλλων και να σου μπουκώσει τη ροή.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tetra ex 1200 | skamanakos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 25-09-11 01:19 |
EΝΥΔΡΕΙΟ ELITE EF-1200 | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 27-03-09 13:16 |
θερμαντηρας ΤΕΤRΑ | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 16-01-08 22:50 |
Κυκλοφορητής MAXI JET MP-1200 | mmbuna | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 03-02-05 00:18 |
TO "EASY BALANCE" THΣ ΤΕΤRA EINAI ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ? | GIWRGOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 22-12-04 11:07 |