|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα
πριν 15 ήμερες έβαλα μέσα 4 ανουβιες που έχω αγοράσει από ebay (μου χρώστα άλλη μια γιατί είχα παραγγείλει 5 και ήρθαν 4 και κάτι ψιλά )όμως δεν πάνε καθόλου καλά από λίπανση ρίχνω 1 ml βδομάδα γενικό λίπασμα της sera και 3 φορές την βδομάδα 0,5ml excel τα άλλα φυτά πάνε μια χαρά φταίει η προσαρμογή των φυτών ή υπάρχει έλλειψη κάλιου ? Να αναφέρω ότι επειδή είχαν μεγάλες ρίζες της έκοψα λίγο |
|
||||
|
||||
![]()
Όσο τις έχεις πρόλαβαν να πετάξουν κανένα νέο φυλλαράκι; Αν ναι βγαίνει υγιές ή προβληματικό κι αυτό; Σε ρωτάω γιατί το θεωρώ αρκετά πιθανό να είναι το σοκ που περνάει για μετάβαση σε submersed μορφή, αφού είναι μεγαλωμένη emersed.
|
|||
|
|||
![]()
Έχω παρατήρηση ότι οι δυο από τις 4 πετάνε κάτι φυλλαράκια και μου φαίνονται υγιές βέβαια είναι πολύ μικρά
|
|
|||
|
|||
![]()
μπορει να εβγαλε φυλε αλλα αμα εχει ελειψη απο κατι μπορει να χαλασει νωριτερα. δλδ να παραθει να κιτρινησει ι να κανει τριπες κ.α. οποτε μην επαναπαυεσαι!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Όποια έλλειψη και αν υπάρχει παίζει το ρόλο της και η προσαρμογή στο νερό από τον αέρα. Μπορεί τα άλλα που έχεις να τραβάνε αρκετά θρεπτικά και να πέφτει πολύ φως πάνω της. Αν χαλάσει πολύ κάποιο φύλλο και βλέπεις ότι δεν υπάρχει επιστροφή κόφ' το για να μην κουράζει το υπόλοιπο φυτό. Εγώ προσωπικά δε θα αγχωνόμουν. Εξάλλου κι αυτές οι ανούμπιες μέχρι να φανεί κάποια αλλαγή πάνω τους έχεις γεράσει! Τα ζώα μου αργά! Παρατήρησέ το όμως.
|
|||
|
|||
![]()
Απο αλλα φυτα έχω πολυ λίγα 5ριζες ,λέω να αύξηση λίγο την λιπανση σε 3φορές απο 1ml,περίπου πόσο χρόνο θέλει για προσαρμογή το συγκεκριμένο φυτό ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα.. | tie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-08 01:02 |
εχω πρόβλημα | smartcdi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 26-09-07 13:18 |
πρόβλημα; | violinist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 04-04-07 13:34 |
Ουτε τις ανουβιες δε προκοβουν... | vasilakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-09-06 23:10 |