Πρόβλημα με θερμοστάτη jbl protemp s50
Καλησπέρα σε όλους έχω ένα πρόβλημα με το εν λόγω θερμοστάτη, μετα την προηγούμενη αλλαγή νερού δεν ξαναάναψε στο ενυδρείο με τα γκάπι, τον βγάζω τον ρυθμίζω στους 28 άναψε αλλά ποτέ δεν μου έφτασε σε αυτή την θερμοκρασία βία 25 φθάνει ο θερμοστάτης ζεσταίνεται αλλά δεν 'εχει απόδοση, και παρατήρησα βγάζοντας τον ότι έχει πεταχτεί μια προεξοχή μεταλλική σαν μύτη μολιβιού στην επιφάνεια του ρυθμιστή θερμοκρασίας, η οποία όμως δεν έχει σχέση με το κουμπί που πατάμε για να ρυθμίσουμε την επιθυμητή θερμοκρασία που θέλουμε. Το πήγα στο πετ σίτι όπου τον αγόρασα 8 μήνες πρίν με την απόδειξη αγοράς, αλλά ο υπεύθυνος του καταστήματος μου είπε να τον πάω από τετάρτη να τον ελένξουν και άν είναι χαλασμένος να μου κάνουν την αλλαγή.Τα έχω πάρει στο κρανίο γιατί το παιδί από το τμήμα των ενυδρείων κατάλαβε ότι είναι χαλασμένος και ήθελε να με εξυπηρετήσει αλλά ο υπεύθυνος είχε άλλη γνώμη τελικά.Ηθελα να ρωτήσω αν σε κάποιο άλλο μέλος έχει τύχη τέτοιου είδους πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ,
-------------------------
να διορθώσω κάτι τελικά ο ρυθμιστής της θερμοκρασίας έχει ξεπεταχτεί σαν ακίδα μολυβιού.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapanthos : 28-04-12 στις 14:04
Αιτία: Automerged Doublepost
|