|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Να και το δικό μου μονομαχοενυδρειο! Επειδη μόνο ενα δε φτανει...
![]() Πληροφορίες Διαστάσεις: 30x20x25 Όγκος: 15 litres Κατηγορία: Betta Φυτά: Vallisneria Ψάρια / ¶λλα είδη: 1x Betta Crowntail Διακοσμητικά υλικά: Μαυρο χαλίκι, 2x παγοπετρες Φόντο: Μαυρο χαρτόνι Φωτισμός: 6 led Διάρκεια φωτισμού: - Φιλτράρισμα: Εσωτερικό Θερμοστάτης: 50W Λίπανση: - Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH: 7.5 Γενική σκληρότητα (GH): - Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): - Αμμωνία (ΝΗ3): - Νιτρώδη (ΝΟ2): - Νιτρικά (ΝΟ3): - Αλλαγές νερού: 25% εβδομαδιαίως Θερμοκρασία: 27°C ¶λλες πληροφορίες: - Φωτογραφίες: ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελειο! πολυ καλη προσπαθεια!
|
|||
|
|||
![]()
μηπως οι ασπρες πετρες στρεσαρουν το μονομαχο? εχω την εντυπωση οτι ειναι μαρμαρο και οτι ανεβαζει σκληροτητες, προσεχε το λιγο γιατι ο μονομαχος θελει μαλακο ελαφρως οξινο νερο.
μου αρεσει το μαυρο χαλικι και τα φυτα, αν εβαζες και επιπλεοντα φυτα θα εδειχνε ακομα καλυτερο και ο μονομαχος σου θα το εκτιμουσε ιδιαιτερα, ολο εκει περα θα ειναι αραχτος. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οι πετρες πρεπει να ειναι χαλαζιακες απο μια αναζητηση που εκανα: https://www.google.com/search?hl=en&...NoO_0QWfu5G2DQ Θα δοκιμασω λιγο κερατοφυλο να δω πως φαινεται! Thanks! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή προσπάθεια
![]() αλλά και εμένα δε μου κάθονται καλά οι πέτρες. ¶σε που τελικά τα λίτρα του ενυδρείου τα καθαρά πρέπει να είναι λιγότερα από 10 |
|
|||
|
|||
![]()
Περα απο το αισθητικο θεμα, που ειναι υποκειμενικο και μπορει να μην αποδιδεται κ καλα με τις φωτο, ο μονομαχος λετε οτι θα εχει οντως θεμα?
![]() Τα καθαρα λιτρα ειναι περιπου 13. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |
το μονομαχοενυδρειο μου..... | aristomenis | Bettas | 5 | 06-11-07 16:23 |