|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΟΤΙ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΝΕΒΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ...
ΜΗΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΞΥΓΟΝΟ??? ΜΕΤΡΗΣΗΣ no3 10 no2 0 ph 7.0 gh 8 kh 12 cl2 0 ΝΑ ΒΑΛΩ ΝΑ ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΕ 1 'Η 2 ΑΕΡΟΠΕΤΡΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΑ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε πριν έχεις απώλειες...
ή αεραντλία ή κάνε ανατάραξη της επιφάνειας με την έξοδο του φίλτρου σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή δε δίνεις μέτρηση αμμωνίας, το φίλτρο σου είναι στρωμένο; Μήπως έχεις μπουκάλα co2;
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι το φιτρο ειναι στρομενο εχει substrate ναι εχω και σε λιγο θα βαλω και σιποραξ..
εχω μπουκαλα co2 χωρις ph controler... αλλα που κολαει αυτο??? |
|
||||
|
||||
![]()
μολις εδωσες την λυση στο προβλημα σου......αν η μπουκαλα ΔΕΝ κλεινει καθολου...εχεις υπερβολικα αυξημενα επιπεδα co2 στο ενυδρειο ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τον εχω δει τον πινακα και εχω παραπανω co2 αλλα ειναι τοσο κακο μολις καταλαβα το τι παιζει την ελατοσα την ροη.....
να το κλισω τελιως??? να βαλω το οξυγονο να δουλευει μερα νυχτα?? μηπος να το κλισω δεν εχω φυτα με δυσκολες απαιτισεις..... |
|
||||
|
||||
![]()
τοτε γιατι εχεις co2??? αν βαλλες μερα νυχτα το οξυγονο θα φευγει το co2 ....καποιοι απο εδω ρυθμιζαν το co2 να ανοιγει με τα φωτα ή να κλεινει το βραδυ κια να ξεκιναει η αεραντλια...ψαξε σε παλαιοτερα θεματα..εχει συζητηθει απο πολλους
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτα κ ψαρια | giwrgos_1977 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-04-11 20:15 |
πως αλλαζω νερο στο ενιδριο?? | pinelopi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 14-09-09 20:22 |