|
![]() |
#1 |
ιατρειο για ψαρια στην αθηνα
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα!! ψαχνω καποιον γιατρο που να γνωριζει απο ψαρια, κατα προτιμηση στην αθηνα αλλα και οπου αλλου υπαρχει!!!
το επειγομαι μπορει καποιος να μου δωσει το τηλεφωνο? ευχαριστω! |
|
Εμφανίσεις: 7820
|
|
|||
|
|||
![]()
Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό
http://www.fos-therapy.com/el/eurovet.html Ψάξτο λίγο στο google μπορεί να βρεις και κάτι άλλο. |
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ Ιωαννα με αυτα που γραφουν δε θα ελεγα πως εμπνεουν εμπιστοσυνη.
(ολιστικη ιατρικη, ομοιοπαθητικη, ρεικι, κρυσταλοθεραπεια, αναλυση.....αυρας και αρες μαρες κουκουναρες). Το ψαρακι του παιδιου εχει υπαρκτο προβλημα δε χρειαζεται ψυχοθεραπεια (ειναι βεβαιο πως στα ψαρια και στα υπολοιπα ζωα δε δουλευουν οι placebo-θεραπειες) ...τουλαχιστο αυτη ειναι η αποψη μου |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ιωαννα καλα εκανες, απλα διευκρινησα πως με αυτα που γραφει δε μου γεμιζουν το ματι για σοβαροι... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν βρεθεί κανένας τέτοιος θα τον μαθαίναμε
![]() Κατά καιρούς είδα κάποιους να γράφουν στα φορουμ αλλά μάλλον δεν είμαστε καλοί πελάτες και ασχολήθηκαν με άλλους τομείς ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΣΕ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ & ΕΞΩΤΙΚΑ ΕΙΔΗ (Πτηνά, μικρά θηλαστικά, αμφίβια, ερπετά, ψάρια & τροπικά είδη) ¶κυρο το όλο θέμα, δε χρειαζόταν καν |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λαμπες Grolux στην Αθηνα.... | extacy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 27-04-10 17:17 |
Ο Heiko Bleher στην Αθηνα!!! | NIDAL | Δίσκοι | 0 | 15-11-07 20:49 |
Που μπορω να βρω κιχλιδες στην Αθηνα | O Souidos | Malawi | 2 | 01-11-05 10:13 |