|
|
||||
|
||||
![]()
μολις σημερα ειδα τα δυο πρωτα μικρα.δεν τολμω να σηκωσω τα ξυλα.το ενα ειναι κολημενο πανω στο τζαμι και το αλλο διπλα στον γονιο.αρχιζω το διαβασμα για να δω τι ακριβως πρεπη να κανω,και τι τροφη πρεπη να δωσω.
οποιος φιλος εχει αυτην την εμπειρια και θελη να βοηθηση τον ακουω. |
|
||||
|
||||
![]()
οι δυο πρωτες το μικρο στο τζαμι. οι αλλες δυο οι γονεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
ο,τι τροφη δινεις και στους μεγαλους!
![]() ...τα μικρα οταν σκανε μυτη ειναι αρκετα μεγαλα και αν δεν εχεις δεινους θηρευτες επιβιωνουν ολα... δε το λεω εγω... το συνηστουν οι πανω απο 300 ανκιστρους του ενυδρειου μου... αυτοι ξερουν! ![]() υ.γ. στην πρωτη φωτο μου φαινεται αδεια η κοιλιτσα... κοιτα να το διορθωσεις.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ πανο.τα εχω με guppy και της γαριδουλες σου.υπαρχη κινδινος απο αυτα? δεν το ηξερα οτι γεννησαν.εβλεπα οτι εσκαβαν αλλα περιμενα αργοτερα.σημερα ολος τυχαια το προσεξα οποτε θα ειμαι σε επιφυλακη μερικες βδομαδες.
κατι αλλο που πρεπη να προσεξω? |
|
||||
|
||||
![]()
οχι..απο τα γκαπυ μη φοβασαι...οταν λεω δεινους θηρευτες εννοω...σκαλαρια μεγαλα..δισκους..τετοια ψαρια μου τους τρωγανε μεχρι που τους απομονωσα.
αφθονη τροφη και συχνοτερες αλλαγες....οι κοιλιες να φαινονται γεματες. κι εσυ θα εχεις προφανως περισσοτερα αποσα ειδες μεχρι τωρα. μαλακο νερο και οξινο αυξανει τα ποσοστα εκκολαψης. σε 100% ΑΟ και πεχα γυρω στο 5... δεν ειχαν σταματημο.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οσα μπορω να δω τωρα που αναψαν τα φωτα, πανο ειναι ολα στο ξυλο και γλυφουν σαν τους γονεις.
ακολουθω της συμβουλες σου πανο. |
|
||||
|
||||
![]()
μια ερωτηση τα ανσιστρους απο ποια ηλικια μπορουν να αναπαραχθουν?
χρειαζεται καποια προετοιμασια αλλαγη θερμοκρασιασ για να γινει το νταλαβερι? ------------------------- να σου ζησουν τα μικρα!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 31-10-11 στις 14:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννα corydaras albino! | mixalis p | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 21 | 08-12-11 23:48 |
Ancistrus sp.3 albino | imichal | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 27-03-11 18:36 |
γεννα corydoras albino | AXEL | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 18-11-08 06:19 |
sos πρωτη γεννα | gleboukas | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 09-02-06 01:16 |
πρωτη γεννα | inser | Malawi | 3 | 26-05-04 15:38 |