|
|
|||
|
|||
![]()
Τα κοκκινα στιγματα εμφανιζοντα μονο στο κεφαλι πανω στο (gel) που εχουν τα ranchu...Προβλημα συμπερισφορας δεν εχω παρατηρησει ουτε να ξυνεται πανω σε καποια επιφανεια.. συνθηκες νερου φισιολογικες ζει μονος του σε 60l..τι μπορει να ειναι????
|
|
|||
|
|||
![]()
καποιος?????
|
|
||||
|
||||
![]()
Δώσε μας ενα ιστορικό και καμμιά καθαρή φωτογραφία, αν μπορείς ,για να δούμε αν μπορούνε να πούμε κατι.
|
|
|||
|
|||
![]()
πιο καθαρη εικονα δεν μπορω να βγαλω γιατι ειναι ζωηρος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πιθανόν να είναι σημεία ανάπτυξης του λιπώδους ιστού ή καποιο παράσιτο.
Αν δεν εμφανίζονται και σε άλλα μερη του σώματος του,μάλλον μιλάμε για το πρώτο. Προληπτικά κάνε μια μεγάλη αλλαγη νερού συνδυαζοντας σκούπα βυθού και πρόσθεσε αλάτι 0,3% διατηρώντας το για 10-15 ημέρες. |
|
||||
|
||||
![]()
παντως εγω στο calico μου που εμφανισε κοκκινα σημαδια κατω απο τα πτερυγια του
τα περναγα καθημερινως με μπεταντιν και εξαφανιστηκαν ειχε και ενα στην ουρα το οποιο το μπεταντιν το χειροτερεψε...πριστηκε και κοκκινισε και του εβαλα μπεταντιν σε συνδυασμο με οινοπνευμα με μια πατονετα και μεσα σε μια μερα αλλαξε τελειως!!! τρομερο... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσοψαρο, κοκκινα σημαδια, λευκα στιγματα | Vodka | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 7 | 03-06-11 23:26 |
ασθενεια σε γατοψαρα κοκκινα στιγματα | kingrim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 05-03-11 22:15 |
καμπυ με κοκκινα στιγματα | Δανης | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 16-05-10 16:44 |
Κοκκινα στιγματα σε Yellow Tang | malawimbuna | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 1 | 23-07-09 13:51 |
κοκκινα στιγματα σε comet | georgia | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 31-12-08 00:29 |