|
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορει καποιος να μου πει εαν αυτα που βλεπω ειναι αυγουλακια???
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με αυγά φαίνονται αλλά αν δεν έχεις φυτά ή κάτι που να μοιαζει με φυτά,δύσκολο να είναι αυγά χρυσόψαρου.Επιπροσθέτως τα αυγά του είναι διάφανα ή λευκά και όχι μπεζ όπως φαινονται στις φωτογραφίες σου.
Αυτά από μένα. |
|
||||
|
||||
![]()
εχω μεσα ενα κοματι ξυλο!κανα 2 που ειναο κολιμενα πανω στο ξυλο ειναι εντελος διαφανα,αυτα που ειναι κατο στην αμμο εχει κολησει πανω τους αμμο γιαυτο φαινοντε μπεζ...νομιζω πως ειναι αυγα αλλα δεν ξερω καν αν τα χρυσοψαρα που εχω ειναι ζευγαρι....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έκανες καμμιά μεγάλη αλλαγή νερού τελευταια ;Αντιλήφθηκες χθες κανένα κυνηγητό μεταξύ τους;Αν ναι τοτε έχεις ζευγάρι και τα διαφανα αυγά θα αναδείξουν απογόνους.
|
|
||||
|
||||
![]()
η αληθεια ειναι οτι δεν εχω πολυ ασχοληθει μαζι τους τωρα τελευταια γιατι ελειπα απο το σπιτι για 4-5 μερες...αλλα δεν ειχα ποτε κατι αλλο εκτος απο τα 2 χρυσοψαρα μεσα σε αυτο το ενυδρειο και δεν νομιζω να ειναι κατι αλλο εκτος απο αυγα αυτα που φαινοντε...τωρα αυτο που παρατηρω ειναι οτι τα 2 ψαρια (οι μαλλον γονεις δηλαδη)δεν κοβουν βολτες στο ενυδρειο οπως συνιθιζαν να κανουν...απλα κολιμπανε πολυ χαμηλα και πολυ αργα πανω απο τα (αυγα..)...υπαρχει περιπτωση να εκολαφθουν??λιγο δυσκολο το κοβω...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα αυγά και οι γόνοι είναι εξαίσια λιχουδιά για αυτά,οπότε αν θες να διασωθούν όσα εκκολαφθούν(με μικρά ποσοστά επιβίωσης) πρέπει να απομακρύνεις τους γεννήτορες.
Κάνε μια μεγάλη αλλαγή νερού και απομακρυνε τα χαλασμενα αυγά με σκουπα βυθού.Ταιζε λίγο ποιο εντατικα τις επόμενες ημέρες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ειναι η ιδεα μου?... | Eric | Greek Aquarist's Boards | 10 | 13-05-11 16:35 |
Που ειμαι και ποσο θελω ακομη? Λιγη βοηθεια | ignatios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-03-11 21:35 |
λιγη βοηθεια! | drak7family | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-10-10 21:26 |
hello ειμαι κι εγω νεος λιγη βοηθεια plz | decathloman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 30-01-09 09:10 |
λιγη βοηθεια! | kourba | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 07-05-08 11:18 |