|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα σε ολους στο φορουμ. Ειπα και εγω να συστυθω και να σας ευχαριστησω για πολλες πληροφοριες που ελαβα απο της σηζητησεις σας στο φορουμ αυτο.εχω ενα ενυδρειο 125 λιτρα στο οποιο εχω βαλει τα εξεις.
υποστρωμα της tetra complete sudstrate σε ποσοτητα 5 κιλα και 600 γραμ.7 κιλα χαλαζιακο χαλικη σε φυσικους χρωματησμους, πολλη καλα πλημενο και 3 κιλα ασπρο χαλικη μικροτερης διατωμης. το ενυδρειο εχει 2 λαμπες 10000 κ τ8 και το φιλτραρισμα γινεται με ενα εξωτερικο φιλτρο fluval 205 ενα εσωτερικο φιλτρο της resun -magi-700 με συνολικη ροη 1400 λιτρα νερου στην ωρα.η θερμανση γινετε με εναν θερμοστατη της resun 150 watt.και στο μελλων θα τοποθετησω στο εξωτερικo φιλτρο ενα εξωτερικο θερμοστατη της hydor 200 w. |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα και παλι συνχορεστε μου την αποστολη 2 μυν αλλα δεν ηξερα πως να βαλω φοτογραφια.εδω νομιζω το πετυχα 2 φωτο απο το καμαρακι μου το οποιο ειναι ακομα απο εχθες με βακτιρια και περιμενω να στρωση το νερακι.και παλι καλημερα απο την Αλεξανδρουπολη
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες φιλε..
|
|||
|
|||
![]()
η Singer έχει βγάλει βάση για τα πάντα, απο ραπτομηχανή μέχρι ενυδρειο!
καλώς όρισες |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς όρισες και καλογέμιστο.
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω πολη ολους τωρα για να ειναι το νερο διαυγες πρεπει να κανω κατι αλλο εκτος απο το να περιμενω?η θολουρα απο τα βακτιριδια εχει ελατωθη αρκετα αλλα ακομα το νερο δεν ειναι οπως θελω.τα φητα θα μπουν τον σεπτεμβριο και ψαριο μονο νεον τετρα και κανενα γατοψαρο για τησ αλγες αφου καθαριση το νερακι.περιμενω με χαρα καθε νεο-παρατηρηση.
------------------------- το φιλτρο που θα κρατησω ειναι το φλουβαλ 205 μονο με ροη 680 λιτρα/*ω το αλλο το εχω απλα για να καθαρισητο νερο ποιο γρηγορα,. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΑΡΘΑΡΗΣ ΣΑΒΒΑΣ : 14-08-11 στις 14:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Aρκετά μεγάλη φίλτρανση έχεις για 125 λίτρα.
Κάνε μια πρήρη παρουσίαση του ενυδρείου σου και βάλε μας και 2-3 φώτο να δούμε το αποτέλεσμα ![]() Μπράβο σου πάντως,συνέχισε έτσι! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στησιμο νεου ενυδρειου | Raven | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 18 | 05-01-11 19:16 |
Νεος με ενυδρειου 126 λιτρα | f1rm4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 05-02-09 13:28 |
Αγορα Νεου Ενυδρειου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-09-06 23:59 |
Στησιμο νεου ενυδρειου | Tricky | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 13-04-06 08:43 |
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΕΝΤΔΡΕΙΟΥ | sakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 31-08-04 12:02 |