|
|
|||
|
|||
![]()
Τι ειναι το καθενα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα αστα να ηρεμησουν, να παρουν χρωμα και να φανε λιγο και τα ξαναβλεπουμε.
Τα ραμ δεν τα βαζουμε ως κοπαδοψαρα στο ενυδρειο. Μπορει να δεις σκληρες μαχες και θανατους αναλογα το φυλο τους τα ζευγαρια που θα σχηματιστουν και το διαθεσιμο χωρο.
|
|||
|
|||
![]()
Μα δεν τα εχω ως κοπαδοψαρο.Οι πρωτες 2 φωτο ειναι ενα ψαρι και οι 2 δευτερες αλλο ενα.Δηλαδη 2 ψαρια ειναι απλα εβαλα απο 2 φωτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον το ψαρι στην πρωτη φοτο ειναι αρσενικο!!!και το ψαρι στην δευτερη πρεπει να ειναι θυλικο!!!χωρις να ειμαι και εντελος σιγουρος ομως!!οποτε περιμενεις να σου πουν και αλλες γνωμες!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ντροπη σου ![]() να τα χαιρεσαι παντως θελω και εγω να βαλω |
|
|||
|
|||
![]()
Η απαντηση που εδωσα στην αρχη στον delta66 εννοουσα πως δεν εχω 4 ram μεσα,αλλα 2 ram,απλα εβαλα 4 φωτο,2 απο το ενα και 2 απο το αλλο.Αυτο εννοω οτι δεν εχω κοπαδοψαρο.Τωρα στην ουσια,μηπως ξεχωριζει αλλος πιο ειναι το αρσενικο και πιο το θηλυκο?
------------------------- Με προλαβες......................... ------------------------- Τιποτα?Κανεις? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sefis : 01-08-11 στις 22:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πρωτες 2 κοριτσι μαλλον
3-4 αγορακι ![]() τα θυλικα εχουν αχνα χρωματα τα αρσενικα εχουν πολυ κιτρινο στα μαγουλα και ποιο εντονο χρωμα http://www.cichlid-forum.com/articles/m_ramirezi.php
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ramirezi!!, Βρε λες;;; | dimitrisemm | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 17-09-10 17:40 |
Ramirezi -- Help | greemlin | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 26 | 23-08-09 18:40 |
ramirezi | aris2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-11-08 11:57 |
αλγη αναγνωριση-φυτα αναγνωριση | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 22-09-07 12:15 |
RAMIREZI | ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΙΩΠΗΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 12-02-05 21:17 |