|
|
|||
|
|||
![]()
το χει κανεις το συγκεκριμενο ενυδρειο; αν ναι προσθεσε κι αλλο φωτιστικο; και πως;
ευχαριστω ------------------------- ok κατι ειδα εδω μεσα για το record.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 12-07-11 στις 17:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω προσθέσει μια ακόμα λάμπα στο καπάκι του korallux 60 είναι το ίδιο με του rekord χωρίς πολλές πατέντες.Το βασικό είναι να ανοίξεις το καπάκι που έχει το μπάλαστ χωρίς να σπάσει/χαλάσει,απο κεί και πέρα είναι εύκολα τα πράγματα.Αν θες μπορώ να σου βγάλω φωτογραφίες να δεις τί έχω κάνει και να σου πώ πως.
|
|
|||
|
|||
![]()
θα με βοηθουσες πολυ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πηρα ενα μπαλαστ για 2 λαμπες 2 ντουι κουμποτα 4 μετρα καλωδιακι φτανουν ανετα και θερμοσυστελομενο τοσο μεγαλο που να χωραει η λαμπα.
Μετα προσπαθησα να ανοιξω το καπακι που βρισκεται το μπαλαστ στο καπακι,προσπαθησα να το ζεστανω με ενα πιστολακι και μετα σιγα σιγα με υπομονη κατσαβιδια μαχαιρια καταφερα να το ανοιξω.Αντικατεστησα το μπλαστ της juwel με αυτο που πηρα τα συνδεσα οπως επρεπε κ ημουν οκ.Το απογευμα θα βαλω καναδυο φωτογραφιες να δεις πως στερεωσα την λαμπα |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι ασφαλες;
εγω λεω να παρω εκεινο το ετοιμο πακετο ακροφυσια μπαλαστ να απρω και την λαμπα και να την στερεωσω καπου διπλα στην ηδη υπαρχουσα... παντως ειναι γελοιο να μην παρεχουν δυνατοτητα μελλοντικης αναβαθμισης φωτισμου |
|
||||
|
||||
![]()
Ασφαλεστατο το δουλευω 5-6 μηνες χωρις κανενα προβλημα μη σου πω καλυτερα κι απο πριν.στοιχησε περιπου 25ευρω μπαλαστ λαμπα καλωδια ντουι θερμοσυστελομενο
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ποιο πακέτο αναφέρεσαι?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτιστικο juwel | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 35 | 28-02-13 02:20 |
rekord 600 vs korall 60 (juwel) | kiriles | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 14-08-11 22:59 |
juwel korall 60 filter | DaltonGR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-09-10 21:01 |