|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ο δισκος που βλεπετε αριστερα ειναι θυλικο, αυτη ηταν ζευγαρι με ενα μαλμπορο εκαναν τρεις γεννες χωρις επιτυχια και τωρα τη βλεπω να προσπαθει ξανα αλλα με το λεγαμενο στη φωτο, αλλαζουν συντροφους τα δισκακια; ειναι φυσιολογικο; τωρα αν εγω θελω να ασχοληθω σοβαρα με την αναπαραγωγη ποιον γαμπρο να προτιμησω;
|
|
||||
|
||||
![]()
Γινεται να αλλαξουν συντροφο δεν ειναι απιθανο ...
Γνωμη μου να αφησεις να διαλεξουν μονα τους το συντροφο τους! Το ιδανικο ειναι να ειναι το ιδιο strain!
|
||||
|
||||
![]()
η τυπισα ειναι η μοναδικη στο ειδος της, καποια που πλησιαζουν στο χρωματισμο ειναι πιτσιλοτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι μεγεθος εχει η θηλυκια?
|
|
||||
|
||||
![]()
12 εκατοστα, με το ματι φυσικα
|
|
||||
|
||||
![]()
Το καλύτερο για σένα θα ήταν εφ' όσον επιθυμείς να ασχοληθείς με την αναπαραγωγή ... να βάλεις ψάρια που να είναι "σωστά" ... για να βγουν και καλοί οι απόγονοι.
Αν πάλι θέλεις να το κάνεις απλά για να δοκιμάσεις ..... ακολούθησε αυτά που γράφει ο Γιώργος.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα αυγα δεν γονιμοποιηθηκαν? Γονιμοποιηθηκαν αλλα δεν ειδες ουρες? |
|
||||
|
||||
![]()
καποια αβγα εγιναν ασπρα τη δευτερη ημερα, τη τριτη ημερα ηταν λιγο περισσοτερα τα ασπρα αβγα( τωρα δεν καθομουνα και να τα μετρησω) οι γονεις ομως τα προσεχαν ολα, την τεταρτη ημερα εξαφανιζοντουσαν! στο ενυδρειο δεν υπαρχουν ουτε πλακοστομα ουτε σαλιγκαρια
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον τα αυγα χαλασαν και τα εφαγαν οι γονεις
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι γινεται ολα τα ζευγαρια μου προβληματικα ειναι; και το ζευγος μαλμπορο και της φωτο σε 4 μερες εξαφανιζουν τα αβγα!
|
|
||||
|
||||
![]()
΄μπορεις να μου πεις που εχεις τα ψαρια σε τι λιτρα και με τη φιλτρα ????
![]() σε τη ph ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περι TDS... | targas21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 04-11-13 17:56 |
Περι TDS... | kwstas_original | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 12-08-10 22:22 |
περιοδος ζευγαρωματος | Δημητρης89 | Bettas | 5 | 11-06-09 08:44 |
μερες ζευγαρωματος?χαμος απο γεννητουρια | GODLIGHT | Malawi | 21 | 17-01-07 12:27 |
Περι Τ5/Τ8/PC ..... | Discos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 10-09-05 22:17 |