|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους.Θελω να βαλω στο ενυδρειο μου ζωντανα φυτα αφου μετα απο ενα χρονο με τα ψευτικα βαρεθηκε το ματι μου.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα , απλως βγαλε τα ψευτικα και βαλε τα αληθινα.
Τα φυτα που λες δεν θελουν φυτεμα ,αν παρεις στο μελλον φυτα που φυτευονται θα πας σε ευκολα που δεν χρειαζονται υποστρωμα . |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι φιλαρακι αλλα εχω ακουσει οτι σαπιζουν οι ριζες χωρις το υποστρωμα για φυτα.Και αν τα χωσω μεσα στην αμμο ισως ξεραθουν. Τι λες?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι,δεν ισχυουν αυτα , τα φυτα που θελεις να βαλεις ειναι χαμηλων απαιτησεων και δεν χρειαζονται υποστρωμα.Και μη φοβασαι δεν υπαρχει περιπτωση να ξεραθουν τα φυτα λογο της αμμου,απλως να προσεξεις πια φυτευονται και ποια δενονται ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και από μένα, τα φυτά που έγραψες ποιο πάνω δεν φυτεύονται, η java moss δένεται πάνω στα ξύλα και στις πέτρες με μια ψιλή πετονιά το ίδιο και η anubia. Tο κερατόφυλλο το αφήνουμε να επιπλέει στην επιφάνεια του νερού γιατί αν το φυτέψεις θα σαπίσει.
Εύκολα φυτά που μπορείς να φυτέψεις είναι βαλισνέριες, οι εχινόδοροι, και οι κρυπτοκορίνες. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω με ποταμισια αμμο και ταμπλετες εχω πολυ καλο αποτελεσμα......!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμμος και φυτα | Λάζαρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 26-04-11 21:41 |
φυτα και αμμος | dimitrios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 09-01-11 23:48 |
sos αμμος | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 15-04-10 02:06 |
τι αμμος; | Mary-z | Malawi | 42 | 07-02-08 03:36 |
αμμος | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-06-07 16:08 |