|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τα τρια ενυδρεια που ειχα διαλυθηκαν,τα ψαρια χαριστικαν(αυριο τα τελευταια)
και τα μεταφερω πλεον στην Αλεξανδρουπολη μιας και μεχρι το επομενο καλοκαιρι θα εχω φυγει απο Καβαλα... Ετσι για να μην πηγαινοερχομαι καθε εβδομαδα Αλεξ/πολη Καβαλα για αλλαγες νερου,θα τα μεταφερω ολα εκει... και εδω χρειαζομαι την βοηθεια σας(οχι για μεταφορα,μην αγχωνεστε) αλλα για επιλογη νεων ψαριων και στησιματος στην κατοχη μου εχω ενα 120λιτρο ενα 25λιτρο και ενα nano cube 30l της denerle... για εκφραστε αποψεις... Υ.Γ μεχρι τωρα ειχα στο μεγαλο σκαλαρια ροδοστομους και κορυ,ενω επισης θα ηθελα να αποφυγω την οσμωση ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
'Εχω να σου δώσω καμία 15αριά γεννητούρια κριμπς και άλλα τόσα αυλονόκαρα.
|
||||
|
||||
![]()
κριμπς ε?η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει ποτε απο κοντα και δεν ξερω αν θα μου αρεσουν αλλα για κιχλιδες με κοβω γιατι απο την αρχη ηθελα να τις βαλω και μετα μου ειπε ο Πανος να παω απο το σπιτι του και κολησα με τα σκαλαρια
![]() ------------------------- επισης μου αρεσαν και τα Pseudotropheus demasoni αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσω να βρω στην Αλεξ/πολη... ------------------------- τωρα βρηκα και ενα παλιο μου θεμα,τοτε στις αρχες ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread....pheus+demasoni παντως η αρχη εγινε...στην αρχη ελεγα μνα βαλω guppie αλλα τωρα ειμαι 100% σιγουρος για κιχλιδες... μενει μονο να βρουμε το ειδος... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 18-05-11 στις 17:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα πάρεις κάποιο άλλο ενυδρείο ή θα ξαναστήσεις αυτά που άδειασες?Ρωτώ γιατί σε 120 λίτρα έχεις περιορισμένες επιλογές για κιχλίδες αφρικής -είδα ότι τις σκέφτεσαι- και σίγουρα όχι demasoni σε 120 λίτρα.
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον δεν θα παρω αλλο(για την ωρα)
οποτε θα βαλω στα 120λιτρα κατι... τα demasoni ειδα οτι καποιος εβαλε 1αρσενικο και 3 θυλικα σε 120 λιτρα αλλα νομιζω οτι πηγαινουν σε χαρεμια ε? |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι,τα demasoni δεν πάνε σε χαρέμια ακριβώς.Δυστυχώς,ο καλύτερος τρόπος για να υπάρξουν αποτελέσματα και να μην χάνουμε σιγά-σιγά ψάρια είναι να βάλουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα αρχικά,κάτι που θα βάλει τις αναλογίες αρσενικών-θηλυκών σε δεύτερη μοίρα.Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που προτείνονται για περισσότερα λίτρα,αν και γενικά,είναι πιο μικρόσωμο από άλλα mbuna.Δεν μπορούμε εύκολα να ξεχωρίσουμε τα δύο φύλλα,παρά μόνο με καλή παρατήρηση της συμπεριφοράς από ένα έμπειρο μάτι.Αυτό είναι αδύνατον να γίνει σε μια γυάλα από πετ-σοπ,αφού και τα θηλυκά και τα αρσενικά είναι εξίσου επιθετικά και μόνο σε ένα περιβάλλον που φέρνει στο φυσικό τους δείxνουν διαφορές στη συμπεριφορά.
Εγώ τα κρατώ σε 180 λίτρα με αρκετές κρυψώνες και πάλι αν μπορούσα,θα τα είχα σε ένα ενυδρείο με μεγαλύτερο μήκος από 1 μέτρο και περισσότερο πλάτος από το Rio 180 γιατί τα βλέπω πως δεν ηρεμούν.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τελος και το 45αρι | Δημητρης89 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 06-01-10 02:27 |
γκαπακια τελος :-( | Dimi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 20-03-08 13:46 |
CO2 - Τελος | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 29-02-08 22:00 |
Eνα τελος στα σαλιγκαρια!! | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 27-08-07 10:29 |
Aλμυριζω.... Τελος | Pritanis | Fish Only | 112 | 08-03-07 09:55 |