|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας! μολις γραφτηκα στο φορουμ και για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω πολλα πραγματα για τα ενυδρεια... διαβασα το κειμενο με τα φιλτρα και επειδη στο καταστημα που τα αγορασα δεν νομιζω οτι ξερουν τι δινουν εχω μερικες αποριες. το ενυδρειο μου ειναι 60 λιτρων αλμυρου νερου και εχω βαλει skimmer, φιλτρο, θερμοστατη και αυτη την κουρτινα οπως λενε μερικοι (ή αυτο που βγαζει μπουρμπουληθρες
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ζωντανο βραχο εχεις βαλει μεσα? την κουρτινα γιατι την εχεις βαλει? για ομορφια η για καποιον αλλο λογο?
|
|
|||
|
|||
![]()
πρωτα απο ολα ευχαριστω για το ενδιαφερον
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις σωστη αλατοτητα κ θερμοκρασια βαζεις κατευθειαν βραχο. δεν εχει ουσια να αφηνεις μονο το νερο με το αλατι?το νερο το εβαλες απο τη βρυση απο αο? αλατοτητα ποσο εχεις?κυκλοφορητες εχεις μεσα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πριν ασχοληθεις με θαλασσινο ενυδρειο,ειχες εμπειρια απο γλυκου νερου?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εβαλα νερο απο την βρυση, οι κυκλοφορητες δεν ξερω τι ειναι
![]() ------------------------- οχι πριν απο το θαλασσινο δεν ειχα εμπειρια με τροπικα ψαρια γιατι τα ειχα λιγο καιρο και δεν πηγε και τοσο καλα, οποτε τωρα ειμαι τελειως χαμενη και προσπαθω να τα καταφερω!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη silia : 15-05-11 στις 18:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
νερο πρεπει να βαζεις απο αντιστροφη οσμοση κ οχι απο τη βρυση. κυκλοφορητες μεσα στο ενυδρειο για να εχει κυκλοφορεια το νερο. μεσα στο φορουμ εχει πολλα λινκ που τα αναφερουν αναλυτηκα. πρεπει να ξερεις οτι επεσες στα βαθια χωρης μασκα. κ να διευκρινησω οτι ειμαι κ εχω αρχαριος. απλα καποια πραγματα ειναι βασικα για να ξεκινησεις σωστα αλλιως θα δωσεις πολλα χρηματα σε λαθος πραγματα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παμε σωστα για Αμερικα .... | Roussaks | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 44 | 12-10-10 11:36 |
diy co2 σωστα ειναι? | giannisqq | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 10-02-10 21:26 |
ειναι σωστα? | mpampi19 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 01-02-10 18:25 |
Κυκλοφορητης... Δουλεύει σωστα; | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-01-05 04:48 |
βραχος αλλα σωστα τοποθετιμενος.... | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 0 | 26-07-04 20:12 |