|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα και χρονια πολλα, εχω την εξης απορια. Θελω να παρω κατι ψαρια απο μαγαζι που συνεργαζομαι καιρο τωρα , ωστσοσο εχω μια ανησυχια μηπως τα ψαρακια ειναι μολυσμενα απο ραδιενεργεια...(απο το ατυχημα στην φουκοσιμα). Το καταστημα μου ειπε οτι κανει εισαγωγες μονο απο Σιγκαπουρη αλλα και παλι ποσο ασφαλεσ ειναι αυτο?....θα ηθελα την γνωμη σας.
|
|
||||
|
||||
![]()
σε απασχολει αν θα εχει ραδιενεργεια ενα ψαρακι..
δεν σε απασχολει οτι πινεις γαλα και τρως αλλα τροφιμα που κατασκευαζοντα εκει..? μην τρελενομαστε με την ραδιενεργεια.. οκ εγινε. δεν μπορουμε να βαλουμε ακυρο στην ιαπωνια.. και η σιγκαπουρη δεν εχει σχεση με την ιαπωνια.. δλδ αν γινοταν ενα ατυχημα στην ισπανια θα ηθελες να μην περνουν π.χ ελιες απο ελλαδα..? (μακαρι να μην ξαναγινει τιποτα βεβαια...)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το πολυ πολυ να βγαζει ψαρακια με δυο κεφαλια τρεις ουρες και τετοια ![]() ![]() ![]() και θα γινεις και διασημος μετα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δες φωτο.
|
||||
|
||||
![]()
σωστος ο achisael
σκεψου εσυ τι τρως καθε μερα!!! και ουτε καν το ξερεις ασε δε θες να αρχισω να λεω δεν θα ξαναφαμε τιποτα πια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλα λες μην τα λες.. καποιοι ειναι υπερβολικοι λες και ζουν στο ''σουπερ αποστειρωμενο'' κοσμο...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποριες για ασφαλες ξεκινημα θαλασσινου..λιγη βοηθεια... | akis7 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 17-04-11 07:58 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |