23-04-11, 18:48 | #1 |
Αυγά apple snails?
23-04-11, 18:48
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Καλησπέρα σήμερα το απόγευμα είδα στο δίπλα στο spray bar μια μεγαλούτσικι ποσότητα αυγών...
Λέτε να είναι αυγά από τα apple snails; Ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
Αυγα apple snail ειναι αλλα γιατι ειναι μεσα στο νερο?
Κανονικα τα κανουν λιγο πανω απο την επιφανεια. Αν μεινουν μεσα στο νερο θα πεθανουν.Πρεπει να τα βγαλεις. |
|
|||
|
|||
Να τα έχω κοντά στην επιφάνεια του νερού;
|
||||
|
||||
5 εκ. περιπου πανω απο την επιφανεια.Λογικα θα ξεκολλησαν.
|
|
|||
|
|||
Ναι, ξεκόλλησαν και τα έβαλα πάνω από το spray bar... ( την στάθμη του νερού την κατέβασα ποιό κάτω από το spray bar)
Ευχαριστώ πολύ
|
|||
|
|||
Το θέμα είναι τι θα τα κάνεις όταν γεννηθούν. Κάθε τσαμπί βγάζει καμιά 50αρια σαλιγκαράκια...
Αν τα αφήσεις στο ενυδρείο κ μεγαλώσουν καταλαβαίνεις τι θα γίνει... Εγώ όταν βλέπω τσαμπιά (κάθε εβδομάδα 3-4) τα πετάω για να μην τα σκοτώνω μετά, άσε που πιάνονται κ δύσκολα. ΥΓ το απίστευτο είναι ότι στα μαγαζιά τα πουλάνε 3 ευρώ το ένα |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Μακαρι να ειχε μονο 50.Εμενα ενα τσαμπι βγηκε κ ηταν πανω απο 200 σαλιγκαρακια.
|
|
|||
|
|||
Μακάρι να πάνε καλά να πράγματα... θα έχω να μοιράσω σε πολύ κόσμο
|
|||
|
|||
Μπράβο Μιχάλη, βγάλτα εκτός νερού όπως σου είπαν, αλλά να μένουν υγρά και να μη στεγνώσουν
(κάπου που να έχει μπόλικη υγρασία ή να πιτσιλάει ελαφρά το spray bar), αν θέλεις να τα κρατήσεις. Και μη φοβάσαι, θα βρεις να τα δώσεις, ειδικά αν έρχεσαι κάθε Κυριακή στις συναντήσεις. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
-------------------------------------------------------------------- Επίσης πέτυχα αναπαραγωγή pseudomugil furcatus... (μόνο ένας γόνος προς το παρόν)
|
|||
|
|||
Αυτό είναι ακόμη καλύτερο νέο, ετοίμασέ μου μια ντουζίνα μικρά.
|
|
|||
|
|||
Θα είσαι ο πρώτος με το καλό
|
|||
|
|||
Μιχάλη η ανάσταση βλέπω ήρθε και στο ενυδρείο σου.
Κάθε μπαλίτσα στο τσαμπί είναι και ένα αυγό, όρεξη να έχεις από εδώ και πέρα να δίνεις σαλιγκάρια. |
|
|||
|
|||
Είμαι πολύ χαρούμενος Γιάννη! Έχω να δώσω πολύ σαλιγκάρι
|
||||
|
||||
Μπραβο φιλε πολυ μεγαλο το βλεπω το τσαμπι θα γεμησεις μηλοσαληγκαρα!!!Το τι θα τα κανεις ειναι το πιο ευκολο... Θα πεσουν βροχη τα μυνηματα αν τα χαρησεις!
|
|
||||
|
||||
Μακαρι αλλα δεν το βλεπω.
Εμενα μου ξεφυγε ενα αυγο και εκκολαφθηκε και εκανα 5-6 μηνες να δωσω απο τις αγγελιες γυρω στα 200 σαλιγκαρια. (φυσικα δεν τα εδινα με τις χουφτες για να τα ξεφορτωθω, αλλα μονο οσα μπορουσε να σηκωσει το ενυδρειο του καθε φιλου που ερχοταν να παρει) Ειχα αναγκαστει να κανω διπλες αλλαγες σε 400 λιτρα ενυδρειο, και αγωνας να μην πεφτει το πεχα και οι σκληροτητες πολυ.
|
||||
|
||||
[QUOTE=delta66;583261
Ειχα αναγκαστει να κανω διπλες αλλαγες σε 400 λιτρα ενυδρειο, και αγωνας να μην πεφτει το πεχα και οι σκληροτητες πολυ.[/QUOTE] τοσο σημαντικο ειναι το προβλημα απο τα σαλιγκαρια ? δλδ ποσα ''σηκωνει'' ενα ενυδρειο ?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Για να μην επηρεαζονται σημαντικα οι τιμες GH KH PH, ενα ενηλικο apple ανα 60 λιτρα.
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apple snails | Billy T | Σαλιγκάρια | 1 | 23-03-11 21:36 |
apple snails | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Σαλιγκάρια | 3 | 29-01-11 14:29 |
Ερώτημα για αυγά apple snails | ΣΩΤΗΡΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ | Σαλιγκάρια | 4 | 15-12-09 14:41 |
Apple Snails | Αλέξης6 | Σαλιγκάρια | 4 | 11-11-09 23:40 |
Apple Snails | boardman | Σαλιγκάρια | 11 | 09-09-06 12:22 |