|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα,
Μιας και σε λιγες μερες ετοιμαζομαι να ξεστησω το 80αρι μου και να κανω νεο setup στα 120 λιτρα, μοιραια ερχεται η σκεψη για υποστρωμα και χαλικι. Θελω να βαλω υποστρωμα γιατι καποια στιγμη ισως το κανω και παλι φουλ φυτεμενο, απο απλα φυτεμενο που ειναι τωρα. Εχω ηδη προσθεσει αρκετα φυτα για το εμπρος μερος οπως riccia, echinodorus tenellus, glosostigma, blyxa japonica, marsilea, maritima, lilaeopsis brasilensis, και για μεση, echinidorus bleheri, και πολυ ριζωμα απο cryptocoryne wendtii. H τελευταια φορα που με απασχολησε το θεμα χαλικι υποστρωμα, ηταν το 2000 οταν εστηνα το υπαρχον 80αρι. Υπαρχει μια σκεψη να χρησιμοποιησω το ηδη υπαρχον χαλικι, αλλα απο πανω να συμπληρωσω μαυρο η καφε, η συνδυασμο και των 2 αποχρωσεων, ιδιας ομως κοκκομετριας. Τι θα με συμβουλευατε πρωτον οσο αφορα στο χαλικι, και δευτερον, τι υποστρωμα να βαλω; Για το μεν χαλικι αν μπορει να βαλει καποιος κανενα λινκ για φυσικο μαυρο η καφε, και οχι χρωματισμενο. Επειτα τι πλεονεκτηματα εχει το χαλαζιακο, και αν μου το συστηνετε. Sorry αν σας κουρασα.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2-3 ερωτησεις σχετικες με υποστρωμα-χαλικι-φυτα | sefis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 15-04-11 21:03 |
Υποστρωμα και χαλικι... | Konstantin79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-04-11 15:23 |
χαλικι | border | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-02-10 00:04 |
χαλικι. | Θεοδωρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 27-11-07 23:58 |
υποστρωμα-χαλικι | calmen | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-10-07 21:10 |