|
![]() |
#1 |
αποχλωριοση νερου
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα σε ολους.σε ενα μπετονι 30 λιτρων με ενα κυκλοφορητη 300l/h ποση ωρα χρειαζεται για να ειναι ετοιμο το νερο να μπει στο ενυδρειο?
|
|
Εμφανίσεις: 8698
|
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοεις?τι ψαρια εχεις,ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο?
|
|
||||
|
||||
![]()
το ιδανικο ειναι να το αφηνεις μια μερα οχι για να ''αποχλωριοθει'' αλλα για να παρει την θερμοκρασια δωματιου και να φυγουν καποια μεταλλα που εχει το νερο?
με το αντιχλωριο κανεις την δουλεια σου...
|
||||
|
||||
![]()
και γιατι να μην βαλω οσο χλυαρω νερο θελω ετσι ωστε να μην περιμενω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορεις... οπως μπορεις και να βαλεις θερμοστατη ... ειπα οτι το αφηνεις μια μερα περιπου για να ''στρωσει'' αν θες.. υ.γ. ουτε εγω το κανω αυτο με την μερα (το πολυ 4-5 ωρες το αφηνω...) ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
( αν κανω λαθος διορθωστε με)
παλια για να μην βαλεις αντιχλωριο αφηνες το δοχειο για μια μερα ή και περισοτερο για να εξατμηστει το χλωριο...... τωρα απο οσο εχω ακουσει χρησημοποιουν χλωραμινη η οποια δεν εξατμηζεται!!!!! υπαρχουν πολυ τροπη προετοιμασιας νερου διαλεγεις οποια σου ταιριαζει!!!! δεν παει να πει οτι οι αλλεσ ειναι λαθος!!!!! ------------------------- Παράθεση:
αν εχεις τα ψαρια σε θερμοκρασια δωματιου..... οπως εσυ που εχεις χρυσοψαραδικο ![]() ![]() ![]() ![]() αν οχι?????
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη douran_p : 13-04-11 στις 21:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
θολομα νερου...... | iliastra | Χρυσόψαρα | 14 | 09-02-11 02:26 |
ph νερου!!!! | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 09-04-09 15:24 |
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ | ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-01-07 15:01 |
ΑΠΟΧΛΩΡΙΟΣΗ | vagos1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 06-01-06 16:11 |