|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα..
χθες αγορασα ενα fluval 405 αλλα δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος απο τον χωρο που εχει για βιολογικο υλικο.Τον μισο καδο τον τρωνε δυο σφουγγαρια και τα 4 καλαθακια που εχει δεν χωρανε και πολυ πραγμα!! Υπαρχει λοιπον καμοια πατεντα για τον καδο του ετσι ωστε να κερδισω λιγο χωρο ακομα? Ευχαριστω.
|
||||
|
||||
![]()
Για πόσα λίτρα ενυδρείο το θές; Εγώ έχω το 305 και είναι τέρας !!! Χωράει τα άντερα του, δεν είχα άλλα υλικά να βάλω!!!
Πόσα λίτρα ενυδρείο, πόσο το έχεις φορτώσει, κλπ !!!
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο ειναι 400 λιτρα και εχει ενα 2217 + το 405 απο εχθες.Μεσα κατοικουν 6 δισκοι και γι'αυτο θα ηθελα αν γινετε να χωρεσει και αλλο υλικο μεσα στο 405!!
|
||||
|
||||
![]()
Και γιατί δεν βγάζεις τα σφουγγάρια να το γεμίσεις siporax;;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω αν γινετε αυτο σ'αυτο το φιλτρο καθως τα σφουγγαρια ειναι καθετα στο καδο και η ροη του νερου ακολουθει μια καπως περιεργη διαδρομη μεχρι την εξοδο του φιλτρου!!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το ξέρω ομολογουμένως το συγκεκριμένο φίλτρο, αλλά δεν μπορώ να δω τον λόγο για τον οποίο δεν θα μπορούσες να βγάλεις τα σφουγγάρια.........
Είτε είναι κάθετα, είτε οριζόντια. Δεν θα δημιουργήσεις ουσιαστικά έναν κάδο γεμάτο siporax;;;;; ![]() Τουλάχιστον έτσι το φαντάζομαι....... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το έχω βάλει βεβαία μέσα σε σακούλα από δίχτυ για να είναι πιο εύκολο όταν το καθαρίζω. |
|
||||
|
||||
![]()
Το εσωτερικο του φιλτρου και η ροη του νερου φαινεται καπως εδω
http://www.google.com/imgres?imgurl=...0&tx=71&ty=114 Δηλαδη να το αδειασω ολο να το γεμισω μονο με βιολογικο και θα δουλευει μια χαρα?Φοβαμαι μηπως ετσι το νερο δεν θα περναει απο ολο το υλικο αλλα αν το δοκιμασατε και δουλευει τοτε να το προσπαθησω και εγω!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ιδανικος χωρος για μονομαχο????? | zapatas | Bettas | 30 | 11-08-10 13:15 |
Χωρος για δισκους | parashos_ | Δίσκοι | 22 | 21-01-08 13:21 |
ΧΩΡΟΣ του Συλλόγου | george hmmy | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 33 | 13-12-05 20:55 |
αρωματικα χωρου και ενυδρεια??????????? | χρηστος παγκαλος | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 09-06-04 12:00 |