|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
σκεφτομουν της eheim ενα που βγαινει στα 100 ευρω(επειδη εχει και χαμηλη καταναλωση)...αλλα γραφει για 160 λιτρα+
πλυντηριο θα γινει το ενυδρειο? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ποιο μοντελο?
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει περιπτωση να γινει πλυντηριο οπως λες.
για τα λιτρα σου καλο ειναι το 2213 της eheim υπαρχουν και αλλα πιο φηνα ομως καθος αυτο θα σου παει γυρο στα 100 οπως πολυ σωστα ειπες(εκτως αν βρεις απο εδω στο φορουμ μεαχειρισμενο οπως εγω και πολλα αλλα παιδια που παει κατα πολυ λιγοτερο)
|
||||
|
||||
![]()
Το 2213 δεν το εχω βρει πουθενα πανω απο 80 ευρω και ειναι οτι πρεπει για τα λιτρα σου.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
υπαρχουν και αλλα οπως http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2328 http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2174 ομως νομιζω οτι θα επελεγα η το eheim που λεω πιο πανω η το elite ειναι καλες επιλογες κατα την γνωμη μου και με τα υλικα μεσα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drak7family : 19-03-11 στις 10:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω ...να στε καλα
![]() ισως περιμενω καμια αγγελια απο εδω μεσα...γιατι εδω και δυο μηνες προσπαθω να βγαλω την ελλαδα απο την κριση ------------------------- να ρωτησω...αν εχω κυκλοφορητη μεσα ωραια? και θελω το φιλτρο να ρουφαει τα σκουπιδια δεν χρειαζομαι ισχυρη ροη απο το φιλτρο? επειδη η αμμος ειναι λευκη ειναι ζωτικο αυτο το σημειο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 19-03-11 στις 13:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | mariakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 30-01-11 05:42 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ROULAMID | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 12-01-11 15:14 |
εξωτερικο φιλτρο | eliasfot1 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-12-08 17:30 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |
εξωτερικο φιλτρο | paulos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-07-07 15:04 |