|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω πάρει μαύρο χαρτόνι, να το βάλω ή ν πάρω κάποιο άλλο φόντο;
Οι πέτρες και κάτι άλλα που έχω δει πως μπαίνουν;;; Επίσης πως το κολλάμε το μαύρο χαρτόνι;;; |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα φιλε,πρεπει να ανεβασεις μια φωτο του ενυδρειου σου για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.εγω μολις τελειωσα με το φοντο εδω και μια ωρα,με μαυρο φοντο χαρτονι κι απο την πισω οψη ταινια φαρδια μονωτικη για να μην βραχει αν τρεξει νερο, κι εγινε πολυ ωραιο!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν παιρνεις καλυτερα λιγο (100γρ) πλαστικο χρωμα και ενα πινελικι?
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() πινελακι ρε ηθελα να πω
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαύρο φόντο.Αξίζει? | pavlos1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 18-11-10 18:31 |
φόντο απαραίτητο? | exetlaios | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 05-12-07 12:44 |
Μονομάχος και φόντο καθρέπτης | spirosta | Bettas | 5 | 28-08-05 13:18 |