|
|
||||
|
||||
![]()
σημερα παρελαβα μια λεντοταινια που ειχα παραγγηλει.. αλλα εχω ενα προβληματακι..ειμαι παντελως ασχετος στο πως να την κανω να δουλεψει!
τι θα χρειαστω?
|
||||
|
||||
![]()
ενα μετασχηματιστη θελει. ενωνεις τα καλωδιακια και τελος
|
|
||||
|
||||
![]()
ανεβασα φωτο ..θελω να μου πειτε επισης ποσο θα μου κοστισει ο μετασχηματιστης και πως ειναι η αναλογια των καλωδιων
|
||||
|
||||
![]()
μετασχηματιστης εχει 5 ευρο. κανει ομως και φορτιστης απο παλιο κινητο απλα θα δουλευει στα 6 βολτ. εμενα ειχε 2 καλωδια οποτε δεν ειχα προβλημα. τωρα για τι δικια σου δεν ξερω αλλα με πειραματισμο το βρεισκεις
|
|
||||
|
||||
![]()
τον μετασχηματιστη απο που να παω να τον παρω??
|
||||
|
||||
![]()
απο οποιοδηποτε ηλεκτρολογειο. εγω παντος εβαλα φορτιστη απο κινητο
------------------------- ποσο την πηρες τη λεντοταινια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 09-03-11 στις 13:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά αυτά που σου έγραψα παραπάνω!!!
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμασα με φορτιστη κινητου αλλα δεν αναβαν ολα τα λεδ..το κοκκινο μονο αναβε σε ολα τα λεδ..
|
|||
|
|||
![]()
7.2w λεει στα 12ν. Ο μετασχηματιστης σου ποσα βατ ειναι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Το "+" του τροφοδοτικού στο λευκό και το "-" μόνο το κόκκινο ή και στα τρια (κόκκινο - μπλέ - πράσινο)? Αν το έχεις και στα τρια και άναβε μόνο το κόκκινο δεν είναι θέμα ισχύος του τροφοδοτικού, θα έπρεπε να ανάψουν όλα έστω και αχνά. Αν είναι έτσι θέλεις μάλλον controller. Ρώτησε στο μαγαζί που τα πήρες.
Διαφορετικά δοκίμασε το "-" σε ένα καλώδιο κάθε φορά.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια βοηθεια... | giannisqq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-04-10 22:51 |
βοηθεια | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 23-10-09 14:10 |
βοηθεια!!! | JEAN | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 13-10-08 20:16 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | KARAGIANNISV | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 24-02-07 19:51 |
βοηθεια | GP250381 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 01-07-06 21:22 |