|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σας!!!
Παιδια σκεφτομαι να αγορασω μια αυτοματη αναπληρωση αυτη ειαι καλη..?http://www.waterwaves.gr/index.php?t...ategory_id=209 θα τα καταφερω στην συδεση..? πως λειτουργει ..? εχω ψαξει σε προιγουμενα ποστ για αυτοματη αναπληρωση και πιστευω πως ειναι καλη επιλογη απο waterwaves... το ενυδρειο ειναι 650 λιτρα δε πιστευω να παιζει ρολο αυτο ετσι δεν ειναι..? σας ευχαριστω.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο εκεί και πέρα, δεν ξέρω πως λειτουργεί και δεν την έχω δοκιμάσει. Αμα θελεις επικοινωνησε μαζι τους, και θα σε βοηθήσουν.
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω σου είπα την άποψή μου. Απο εκεί και περα, αμα θέλεις περίμενε και κάποιον που ίσως το έχει δοκιμάσει το συστημα, και το εχει στην κατοχή του.
|
||||
|
||||
![]()
οκ σε ευχριστω παντως να σαι καλα!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτοματη αναπληρωση νερου | po-pay | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-11-10 00:53 |
Αυτοματη αναπληρωση νερου | theofilos | Λοιπός εξοπλισμός | 14 | 29-09-09 13:14 |
αυτοματη αναπληρωση νερου | τραπεζιτης | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 07-03-09 12:02 |
αυτοματη αναπληρωση ποια??? | alan boy | Λοιπός εξοπλισμός | 8 | 18-04-08 08:52 |
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΝΕΡΟΥ | stathis200 | Λοιπός εξοπλισμός | 2 | 09-10-07 21:00 |