|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχθές το βράδι, έκανα κάποιες αλλαγές στη διαρρύθμιση του ενυδρείου και κάποια στιγμή θέλησα να αλλάξω θέση στον θερμοστάτη. Και όπως έκανα πάντα μέχρι τώρα, όλα ήταν στο ρεύμα κανονικά. Και ενώ είχα στα χέρια τον θερμοστάτη και μέσα στο νερό, αυτός σπάει, τρώω ένα γερό ηλεκτροσόκ, βγαίνει μια δυνατή λαμψη και ευτυχώς πέφτουν οι ασφάλειες.
Επιπλέον, ήμουν ξυπόλητος και πατούσα σε υγρό πάτωμα ![]() ![]() ![]() Δεν τα κατάφερα όμως να αφήσω τον μάταιο τούτο κόσμο. Κάτι δεν έκανα σωστά ρε γμτ..... Ευτυχώς τα μωρά stappersi είναι μια χαρά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα!
Μαλ... ήταν, αλλά δεν λες πάλι καλά.............. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μήπως έγινες πλέον Torchwood και δεν την πήρες χαμπάρι?
βασικά, αυτό που με απογοήτευσε είναι ΄το βλέποντας την λάμψη χθες, νόμιζα ότι επιτέλους υπάρχει και άλλος highlander και πήρα το σπαθί παραμάσχαλα.... τελικά, όντως στο τέλος μένει ένας... καλά μωρέ... πάλι καλά που χρησιμοποιείς και τα 2 χέρια και δεν έχεις το ένα στην πρίζα και το άλλο στο νερό του ενυδρείου ενώ είσαι ξυπόλητος... |
|
||||
|
||||
![]()
μες την ατυχια σου σταθηκες τυχερος!!!
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι έχεις κάνει ένα συνδυασμό... Και Εγώ δεν βγάζω μπάντα τη μπρίζα του θερμοστάτη...
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Λεωνίδα,
από τον μάταιο τούτο κόσμο ![]() Μ' αρέσει που σκέφτηκες και τα μωρά stap ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λεωνίδα, βρήκα τρόπο να βγάλουμε χρήματα...
θα πάμε σε έναν γενετιστή, θα πάρουμε δείγμα από το DNA σου και θα δημιουργήσουμε τη νέα γενιά δοκιμαστικών κατσαβιδιών... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα δεν ηξερες, ας προσεχες.
Εισαι τυχερος και εσυ και τα ψαρια σου μαζι. |
|
||||
|
||||
![]()
το μαλλι σου πως ειναι τωρα σγουρο η αφανε????
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|