|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σ ολους!
εχω ενα θεμα με τον φωτισμο μου! το ενυδρειο μου εχει 2 λαμπες T5 TOPLIFE 39W καιFRESHLIFE 39W!!! νωμηζο οτι ειναι υπρβοληκο το φως τα ψαρια χανουν το χρωμα τους οταν πηγα να απομονοσο την μια εσβηνε κ η αλλη ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αρα εχεις συνολια 78w
Το ενυδρειο σου τι μεγεθος εχει? |
|
||||
|
||||
![]()
101x41x51
LxWxH 190L einai |
|
||||
|
||||
![]()
Με τα ηλεκτρολογικά δεν τα πάω καλά
![]() Τις λάμπες σου δεν τις ξέρω αλλά και μια απλή daylight κάνει δουλειά (η μπλε φοβάμαι πως θα σου προκαλέσει έξαρση της άλγης). |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλαζεις λαμπες η βαζεις αλουμινοχαρτο, εαν το συστημα φωτισμου ειναι φιξαρισμενο.
|
|
||||
|
||||
![]()
τη λαμπες να βαλω
![]() εχω σκεπασμενει την daylight νομηζο οτι ειναι πολυ φωτηνει |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις έναν ανακλαστήρα πάνω στην λάμπα ανάποδα.
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη πως δεν το καταλαβα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντί να βάλεις τον ανακλαστήρα κανονικά με τη γυαλιστερή επιφάνεια να κοιτά προς τα κάτω και να στέλνει κάτω το φως,τον βάζεις ανάποδα,έτσι ώστε να κρύβει τη μία λάμπα.Ετσι το έχω και εγώ που το φωτιστικό μου δεν ανάβει με τη μία λάμπα βγαλμένη.
|
||||
|
||||
![]()
αχα καταλαβα εγω τωρα την εχω με αλουμηνοχαρτω!!zipo ποια λαμπα δουλεβεις??κ καλησπερα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
malawi και φωτισμος | orck | Malawi | 15 | 31-03-08 09:32 |
malawi-φωτισμος | ducatisti | Malawi | 5 | 17-11-07 19:52 |
φωτισμος | Pritanis | Φωτισμός | 5 | 07-02-07 02:35 |