|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχει περιπτωση η αμμωνια που μου εχει ανεβει στο ενυδρειο 4ppm να ναι εξαιτιας της τυρφης?
|
|
||||
|
||||
![]()
την τυρφη που την εχεις?μεσα στο εσωτερικο φιλτρο σου?
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι. peat moss
|
|
||||
|
||||
![]()
τυρφη ειναι αυτο?σε τι μορφη ειναι?σαν χωμα?επεισηςποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου ,ποση ποσοτητα βαζεις μεσα και για πιο λογο?εχεις ψαρια που θελουν μαλακο νερο?
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι. σε ενα σακουλακι μεσα ειναι. σαν μακαρονι νομιζω. στο πετ σοπ μου ειπαν οτι ειναι τυρφη. οχι ζωοτοκα εχω. απλα μου ειπε ενα παιδι που μου μετρησε το πεχα οτι ηταν πανω απο 8 κι οτι δεν επρεπε
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα την συγκεκριμενη δεν την ξερω.αυτο που εχω να σου πω,γιατι και εγω χρησιμοποιω τυρφη αλλα στο βαρελι προετοιμασιας,ειναι οτι η καινουρια τυρφη βγαζει λιγο αμμωνια αλλα οχι τιποτα τρελο.το ειχα διαβασει καπου στο forum μεχρι που το μετρησα και εγω.σε 30 λιτρα νερο με εσωτερικο φιλτρακι γεματο τυρφη μετρησα αμμωνια 1..οταν το εριξα στο ενυδρειο μου μετα απο 2-3 ωρες μετρησα 0,5 και την επομενη 0..οπωτε το προβλημα σου δεν νομιζω οτι ειναι απο την τυρφη..επεισης να ξερεις οτι η τυρφη μπαινει μεσα σε καλτσα και μετα μεσα στο φιλτρο..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τυρφη | rastafarian | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-10 12:35 |
τυρφη | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 27-11-10 16:27 |
Τυρφη | alkis13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 16-08-09 21:39 |
Τυρφη | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-03-09 20:15 |
τυρφη | mikele | Δίσκοι | 11 | 10-11-07 10:53 |