|
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις πήρα το πρώτο μου σκιουράκι και θέλω να μάθω κάτι για τι δεν γνωρίζω..
Τώρα που είναι η περίοδος της χειμερία νάρκης, γιανα πέσει ο σκίουρος σε ναρκη πρέπει να μην ακούει φορίβους? Ρωτάω γιατί έχω απορία. Τον πήρα σήμερα, αλλά εκεί που τον έχω έχω και τα καναρίνια μου και ινδικά μου χοιρίδια, οπότε δεν είναι δυνατόν να μην έχει φορίβους... Το δομάτιο, που τον έχω είναι ζεστό, δεν έχει θέρμανση και είναι στην ταράτσα. Ήθελα να ρψτήσω αν θα πέσει σε χειμερία νάρκη... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες....
![]() Έχω την εντύπωση ότι οι οικόσιτοι σκίουροι δεν πέφτουν σε χειμερία νάρκη. Κανε μια αναζήτηση στο google για να το διασταυρώσεις... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα ειχε παλια ενας φιλος μου σκιουρακι και επεφτε σε χειμερια ναρκη.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω την εντυπωση πως αν τον εχεις σε ζεστη δεν πεφτει σε χειμερια ναρκη...αλλα δεν ειναι σιγουρο αλλα μπορεις να το ψαξεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ έτσι πιστεύω...αν είναι σε εξωτερικό χώρο με το κρύο πιθανόν να πέφτει, αλλά μέσα στο σπίτι δε νομίζω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά απο προσωπική μου εμπειρία μπορώ να πω οτι δεν πέφτει σε νάρκη αλλά είναι πολύ ποιο νωχελικό. δλδ συνεχώς κοιμάται και δεν είναι τόσο δραστήριο. by the way emris να σου ζήσει και φρόντισε να του έχεις μεγάλο κλουβί για να είναι άνετος και να μπορέσεις και εσύ να τον χαρείς!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πληροφορίες για σκιουράκι. | a-sakis | Άλλα ζώα | 31 | 24-08-10 16:18 |