|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σας. Έχω ένα χαμστεράκι εδώ και 8 μήνες περίπου σκέπτομαι να πάρω ακόμα ένα για να έχει παρέα. Αλλά φοβάμαι μην μαλώνουν. Επίσης τι μου προτείνετε να πάρω θηλυκό ή αρσενικό? Εγώ έχω αρσενικό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν του πάρεις παρέα, ετοιμάσου να ψάχνεις να βρίσκεις σπίτια για τα μωρά τους.........
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν πάρω όμως αγοράκι λίγο δύσκολο να κάνουν μωράκια. Αλλά αυτό που φοβάμαι είναι μήπως φάει το ένα τ’άλλο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
επειδη ειχα χαμστερ για χρονια θα σου ελεγα να μην παρεις αλλο γιατι αυτο που εχεις θα σκοτωσει το καινουριο, γιατι θεωρει το κλουβι δικο του. δεν παιζει ρολο αν ειναι αρσενικο ή θυληκο. αν θελεις αναπαραγωγη, να αγορασεις 2 μαζι απο το ιδιο κλουβι. συνηθως σε καθε γεννα κανουν απο 5-14. παρεπιπτωντος 2 αρσενικα στ ιδιο κλουβι θα σκοτωσει το ενα το αλλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη παλια ειχα hamsterακια αν δεν θελεις να σκοτωθουνε στο ξυλο μη παρεις 2ο αρσενικο.Βεβαια αν παρεις θυληκο ασχετα αν θα πλακωθουνε στο ξυλο λιγο στην αρχη υπολογισε και τα γεννητουρια που ετσι και ξεκινησουν να γεννανε.........αδικα εχουν τα κουνελια την φημη.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισησ αν κανουν μικρα πρεπει να τα προσεχεις γιατι πολλοι γονεις τα σκοτωνουν η αν τα ακουμπησεις με το χερι σου τα απορριπτουν...γιατι δεν μπαινεις σε ενα σαιτ που θα γραφει γι αυτα υπαρχουν πολλα και μεσω του γκουγκλ θα τα βρεις πανευκολα...αυτα απο εμενα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Exasa to hamster mesa sto spiti mou! | Falala | Άλλα ζώα | 11 | 13-03-09 23:50 |
Roborovski dwarf hamster | crazyio | Άλλα ζώα | 41 | 08-07-06 10:46 |