|
|
||||
|
||||
![]()
Γενική κατηγορία ενυδρείου
Betto-Ενυδρείο Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 35*22*25 Συνολικά Λίτρα: 20 Οργανισμοί Φυτά: Hygrophyla Corymbosa Lilaeopsis Brasiliensis Eleocharis Vallisneria nana Echinodorus Cordifolius Cryptocoryne Walkeri Hygrophyla Polisperma Κερατόφυλλο Ψάρια: 1 betta(πιο μετά), μερικές γαριδούλες(πιο μετά) Διακοσμητικά υλικά Φόντο: -- Πέτρες: -- Ξύλα:2 άγνωστης μάρκας ¶λλα διακοσμητικά : - Υπόστρωμα: Seachem FlouriteBlack Sand Βυθός: Seachem Flourite Black Sand Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):1 λάμπα 2400 Kelvin Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: Jbl CrystalPro i100 Θέρμανση/ Ψύξη: Eheim 25W Λίπανση: Seachem Pland Pack 1 φορά την βδομάδα(Flourish, Flourish Iron, Flourish Excel) Παροχή CO2: Οχι ¶λλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή: Jbl Blood Worms Παράμετροι pH: 7,2 Γενική σκληρότητα (GH): 7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 6 Αμμωνία (ΝΗ3): <0,05 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 5 Φωσφορικά (PΟ4): - Μέση Θερμοκρασία (°C): 25 Συντήρηση Αλλαγές νερού: Καθε μήνα 30% Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: Σε καθε αλλαγη αντιχλωριο και ζωντανα βακτηρια ¶λλες ρουτίνες συντήρησης: - Φωτογραφίες: Το ενυδρείο ακόμα είναι στο στρώσιμο.. Όλες οι γνώμες δεκτές.. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο, να το χαιρεσαι
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδριακι σου ειναι τουμπανο!!! να το χαιρεσαι! πολυ ομορφο! μονομαχουλης εκει μεσα θα κανει παρτυ!
![]() ![]() αν θεσ για γρηγορο στρωσιμο μπορεις να βαλεις μια αγγελεια για μπολι και αμεσως θα μπορεις να βαλεις τον ψαρη σου μεσα! αν θες ομως να περιμενεις κανα μηνα ακομα να μεγαλωσουνε λιγο ακομα τα bettakia μου(απο γεννα μου) μπορεις να ερθεις να διαλεξεις οτι θες! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω το φιλτρο ειναι ετοιμο δουθλευε σε αλλο εντυδρειο και εχει στρωθει απλα το αφινω λιγο για να ειμαι σιγουρος κανω καθε μερα μετρισεις σε καμια δυο βδομαδες θα μπει ο ψαρης μου...
|
|
||||
|
||||
![]()
να ριχνεις και λιγο τροφουλα να μην χαλασει η βιολογια σου
|
|
||||
|
||||
![]()
ριχνω 2 φιλλαρακια στις 2 μερες...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση betta tank! | vag0s | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 23 | 24-01-10 23:53 |
Παρουσίαση ενυδρείου BETTA SPLENDENS | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 23 | 04-02-07 20:11 |
LFS για Betta | johnny69 | Bettas | 2 | 23-11-06 19:16 |
1 Betta in 5 lt | Celda | Bettas | 2 | 10-08-05 23:01 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |