|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα παρελαβα ενα δεμα απο την ADA International.
Δωρο απο την ADA για την προσφορα μου ως supporter του διαγωνισμου στην Ελλαδα. Βλεπετε η χωρα μας εχει κανει αιθηση στην εταιρεια ως 3η δυναμη στην Ευρωπη στο aquascaping ! ![]() To δεμα περιειχε.. -ενα βιβλιο με ολες τις φωτογραφιες (εγχρωμες) των 1819 συμμετοχων του IAPLC 2010. - Ευχαριστηρια επιστολη -Ενα βιβλιο-καταλογο με ολα τα προιοντα της εταιρειας , καθως και επεξηγησεις-συμβουλες στησιματος, συντηρησης, κλαδεματος, λιπανσης κλπ. - το νεο λογοτυπο/αφισα του διαγωνισμου για το 2011 Παμε φωτογραφιουλες για να χαρειτε κι εσεις οσο κι εγω; ![]() ![]() Η αφισα του διαγωνισμου για το 2011 ![]() ![]() Η Ελλαδα 3η χωρα σε συμμετοχες στην Ευρωπη ! ![]() Το Grand prize σε ολοσελιδη παρουσιαση ![]() Μερικες ελληνικες συμμετοχες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Απο τον καταλογο DO AQUA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια τα δωρακια που σου εστειλαν,αντε καλα ξεφυλλισματα τωρα!
![]() Αλλα και αυτοι οι τσιγκουνηδες,χαθηκε να σου στειλουν και κανενα ''δοκιμαστικο'' προ'ι'ον της εταιριας? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Αφιερωμενα λοιπον σε αυτους .. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ζηλεύω
ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ
|
|||
|
|||
![]()
Για να μην ζηλευετε, θα μπορουσα να στειλω τα βιβλια σε οποιες συναντησεις του ΠΣΦΕ γινονται ανα την Ελλαδα (με δικα μου ταχυδρομικα εξοδα) για να τα ξεφυλλισετε και να τα δειτε απο κοντα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλη ιδεα αλλα μαλλον δεν θα τα παρεις πισω ποτε ή θα τα παρεις με ενα καφε δωρο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά σε σένα πρώτα για τη προσπάθεια και το χρόνο σου και σ' όλα τα παιδιά που συμμετείχαν!
|
||||
|
||||
![]()
Αν το έκανες για να μας κάνεις να ζηλέψουμε , ένα έχω να πω το κατάφερες
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|