|
|
||||
|
||||
![]()
Πριν από κανένα μήνα είχα πάρει 4 geophagus brasiliensis με σκοπό να βγάλω ζευγαράκι.Σήμερα καθώς έπαιζα με τον γιο μου μπροστά στο ενυδρείο είδα κάτι περίεργες κινήσεις στους γεωφάγους.....σκάβανε συνέχεια και ο αρσενικός έκανε κάτι περίεργες κινήσεις με τα βράγχια του.
Έχει κάνει κανένας γέννα με geophagus brasiliensis ? Ορίστε και ένα βίντεο από το κινητό. το ενυδρείο είναι 560 λίτρα http://www.youtube.com/watch?v=Hzaqj..._order&list=UL |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες!
Αν κατάλαβα καλά ανησυχείς για τα μικρά αλλά οι γονείς είναι υπερπροστατευτικοί και θα πρέπει να ανησυχείς για τους συγκατοίκους τους που δεν θα τους επιτρέπουν να τα πλησιάζουν. Ωραίο ενυδρείο βλέπω - βάλτο στο διαγωνισμό ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν θα τους πείραζα. Άστους να κάνουν το καθήκον τους
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Geophagus altifrons "Rio Tapajos" γέννα | ChristosΒ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 18 | 27-05-09 14:16 |
Geophagus steindachneri | Makis M | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 28-07-06 23:41 |
Brasiliensis κουρευεται? | Stilatos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 24-03-06 15:07 |
Πειτε μου για το LILALEOPSIS BRASILIENSIS | vasilis-arta | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 26-02-05 20:02 |