|
|
||||
|
||||
![]()
το Σαββατο ειχα παει Δραμα για καφεδακι και καθως εκανα τηην βολτα μου στην στις πηγες της Αγιας Βαρβαρας ειδα κατι φυτα μεσα στο ποταμι 2 ιδη μοςς
και 2 αλλα φυτα ερωτση μου ειναι μπορουν να μπουν στο ενυδρειο ή θα εχω προβλημα?φωτο απο τα φυτα ειναι παρακατω.. |
|
||||
|
||||
![]()
Προσοχή όταν μαζεύουμε φυτά από τη φύση. Ενδέχεται να μεταφέρουν ασθένειες. Οπότε τα απολυμαίνετε πρώτα με ΚΜΝΟ4 υπερμαγγανικό κάλλιο
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τηλεμαχε εψαξα για υπερμαγγανικο καλιο σε φαρμακεια αλλα τιποτα...Ξερεις μηπως που μπορω να βρω;
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ από φαρμακείο το πήρα. Ή ζητήστε τους potassium permanganate η περμανγκανάτη. Το δίνουν σε φακελάκια συνήθως. Ψάξτε λίγο!
![]() Ο χημικός τύπος είναι KMNO4
|
||||
|
||||
![]()
πιστευω κανουν για ενυδρειο αλλα προφανος ειναι φυτα κρυου νερου
δεν ξερω αν αντεχουν σε ενυδρειο με πανω απο 20 βαθμους.
|
||||
|
||||
![]()
δεν τα εχω βαλει μεσα στο ενυδρειο τα εχω σε ενα μπολ με νερο απο το ενυδρειο και μεγαλωνουν κανονικα και σε θερμοκρασια 22 με 25 βαθμους κελσιου. τωρα για υπερμαγκανικο καλιο το ξερω και θα ψαξω να το βρω...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το πρωτο ειναι willow moss και το κρατησα πολυ καιρο. αναπτυσσονταν κανονικοτατα και το καλοκαιρι με τις μεγαλες ζεστες...
επειτα την χαρισα σε καποιον με λιμνη....το ιδιο και τον ποταμογειτονα που ειχε γινει 1μιση μετρο. το δευτερο φυτο το ειχα επισης αλλα το καλοκαιρι δεν αντεξε... οπωσδηποτε απολυμανση φυσικα!!! ενυδρειο μελους ξεκληριστηκε απο ενα μισχο ελληνικου μυριοφυλλου μεσα σε 1 μερα... ![]() υ.γ. και τα δικα μου φυτα απο Δραμα ηταν... εε Λουσακι??
|
||||
|
||||
![]()
ωραια θα παω αυριο κεντρο να παρω υπερμαγγανικο καλλιο ξερει κανεις ποσο εχει στο περιπου..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντικειμενα στο ενυδρειο μου που δεν ξερω καν τι κανουν... | Manos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-08-10 20:31 |
τι κανουν εδω??? | thanasis76 | Malawi | 10 | 29-09-08 19:58 |
Τι κανουν τα δισκακια μου;;;;; | Pritanis | Δίσκοι | 25 | 04-05-08 10:16 |
Κάνουν ή δεν κανουν; | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 29-01-08 18:16 |
Αυτες κανουν για ενυδρειο? | octania246 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 01-06-07 15:09 |