|
![]() |
#1 |
Κληρονομησα ενυδρείο..
![]() Αξιολόγηση:
![]() Αγαπητοι φιλοι κληρονομησα ενα ενυδρειο απο την αδελφη μου που δεν χωραει στο νεο σπιτι της.... ειναι 120 λιτρα με κατι σαν χαλικοπετρες κατω και κατι πετρες που μου ειπε οτι ειναι λαβα.. εχει μεσα 2 παπαγαλόψαρα...ειμαι ασχετος τι πρεπει να κάνω πρώτα?
|
|
Εμφανίσεις: 4193
|
|
||||
|
||||
![]()
Χανιώτης!!!
![]() Δείτε και κάντε κλικ πάνω στο μπάνερ στο φόρουμ να δείτε τι εστί παπαγαλόψαρο. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
τι να τα κανω τωρα ...τα εχω ...να τα πεταξω αμαρτια δεν ειναι τα ψαρακια?
|
|
||||
|
||||
![]()
σε 120 λιτρα ενυδρειο καποια στιγμη θα "πεταξουν" απο μονα τους...
αν τα κρατησεις μη βαλεις αλλα ψαρια.
|
||||
|
||||
![]()
Kαλως ηρθες!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλώς ήρθες!
|
|
||||
|
||||
![]()
παπαγαλοψαρα????νομιζω οτι αυτη η λεξη ειναι απαγορευμενη στο φορουμ χαχαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Καθε αλλο φιλε μου.
Εμεις λεμε να μην τα αγοραζουν.Δεν ειπε κανεις να τα πεταμε κ οτι ειναι κακο το ψαρι.Κακοι ειναι οι ανθρωποι που το δημιουργησαν. Καλως ηρθες φιλε μου. |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω για το καλωσορισμα και.... να τα βαλω σε μικροτερο ενυδρείο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Oχι σε μικροτερο, νομιζω μεγαλωνουν αρκετα και θελουν ακομα περισσοτερα λιτρα! Κριμα ο ανθρωπος εχει δημιουργησει "τερατα" κατα καιρους! Καλως ηρθες Τασο!
|
||||
|
||||
![]()
καλος ηρθες!
γιατι να τα βαλεις σε μικροτερο ενυδρειο? απλα καλο ειναι να μην βαλεις αλλα ψαρακια μεσα , γιατι απ οτι διαβασα εχουν μικρο στομα και δεν θα προλαβαινουν να φανε γιατι τα αλλα ψαρακια θα τρωνε ολο το φαγητο... ποσο καιρο εχουν περασει σε αυτο το ενυδρειο αυτα τα ψαρακια? το ειχε καιρο πριν στο δωσει? σου εξηγησε πως κανουν αλλαγες νερου και για το ταισμα κτλ? |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες φίλε, μεγειά το ενυδρείο και τα ψαράκια, ρίξε μια ματιά στα υπομνήματα των αρχαρίων, για να μάθεις να τα φροντίζεις με τον
καλύτερο τρόπο και να τους προσφέρεις αυτό που τους αξίζει, τα παπαγαλόψαρα είναι αξιαγάπητα και πολύ ταλαιπωρημένα ψάρια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|