|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χθεσινή δόση excel 1.5 φορά παράπανω για να διώξω τα physa fontinalis τα οποία έχουν γεννήσει και στους σωλήνες του φίλτρου(
![]() ![]() ![]() Έχει κιτρινίσει (σαν γκρι περίπου) και έχει ξεφυτευτεί αλλά δεν πειράζει το πολύ πολύ να την αντικαταστήσω... Έχουν μείνει αρκετα υγιή φύλλα και οι κορφές είναι πράσινες... Έχω αεραντλία στο φουλ ( ![]() Επίσης τα πιο μακριά φύλλα της βαλισνέριας μαύρισαν στσι άκρες και έκοψα το χαλασμένο μέρος... Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω την ετζέρια; - Ο Αλέξης ορμά σε ένα κλαράκι ετζέριας ( ![]() Υ.Γ.: Ο Αλέξης είναι το μηλοσαλίγκαρό μου...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
¶σε τα πειράματα, άφησε το ενυδρείο να βρει το ρυθμό του Τι σε πειράζουν τα physa ? Καλό κάνουν |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Δεν μπορώ γιατί συνέχεια γίνεται χαμός, καίγεται η ετζέρια, βγαίνει το κερατόφυλλο... Γκρρρ ![]() 3. Καλό κάνουν αλλά μέχρι και πάνω στον Αλέξη αράζουν! Αφαιρώ από 2 αυγά τη μέρα από το φίλτρο... Είναι πάρα πολλά!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να ρίχνεις μέσα χημικά για βγουν τα σαλιγκάρια στην επιφάνεια εκτός από άσκοπο είναι όπως έμαθες και επιβλαβές Αν σε ενοχλούν τόσο πολύ ρίξε μέσα anentome helena και θα φροντίσουν αυτά |
|
||||
|
||||
![]()
Πώς φτιάχνω σαλιγκαροπαγίδα; Είχα ακούσει για το βραστό κολοκύθι...
Αnentome helena συμβιώνουν με χρυσόψαρουλια;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα helena δεν ξέρω πως τα πάνε στο κρύο νερό |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|