|
|
||||
|
||||
![]()
εφτασε η μπουκαλα τα μανομετρα και η ηλεκτρομαγνητικη.
πως τα συνδεουμε μπορει να βοηθυσει καπιος??? που παει η ηλεκτρομαγνητικη με πια σειρα μπαινουν. δεν εχει η συσκευασια οδηγιες χρησεως. καπιος???????? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ηρεμησε ...χαλαρωσε η σειρα ειναι Μπουκαλα - Μανομετρο - Ηλεκτρομαγνητικη ...πως συνδεονται δεν τα συνδεσα εγω ..αλλα λογικα δν θα ειναι πολυ μπιζιλα εκτος αν τους λυπει καποιο εξαρτημα !!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τον μετριτη φυσαλιδων που δεν ηταν στη προσφορα. καπιο βιντεο η καπιο λινκ να δηχνει πως τα βαζουμε μηπως ξερεις? αααα χαλαρος ειμαι πινω την φραπα μου και χαζευω τα εξαρτιματα μπας και βγαλω ακρη! ![]() ------------------------- Παράθεση:
δεν εχω μετριτη πεχα. θα ριχνω λιγο λιγο και θα το ρυθμησω με τα τεστ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpampi19 : 23-09-10 στις 12:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπουκαλα=μανομετρα βιδονονται πανω στην μπουκαλα = αν η ηλεκτρομαγνητικη δεχεται σωληνακια την βαζουμε μετα = ακολουθη το ανεπιστροφο=μετα το σωληνακι που παει στο ενυδρειο και στο τελος ο διαχυτηρας
το καλοδιω απο την ηλεκτρομαγνητικη παει στην εξοδο του πεχαμετρο συνηθως εχει ενα μαυρο κουτι που εχει μπριζα οποτε βαζωντας το επιθημητο πεχα που θελεις αυτο αναγοκλεινη την βαλβιδα καλη επιτυχια ρυθμισε το μανομετρο στην εξοδο περιπου ενα μπαρ η 15 psi
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() η ηλεκτροβανα δεν πρεπει μαλλον να βιδωνει κατευθειαν στα μανομετρα αλλα ενονοντε με το μαυρο σωλινακι. πρωτα μανομετρα λιγο σωλινακι μετα ηλεκτρομαγνητικη μετα ανεπιστροφη και τελος διαχυτηρας? σωστα? ------------------------- τα μανομετρα γραφουν, το ενα απο το 1-6 και το αλο απο το 10-250. που πρεπει να τα ρυθμησω? σας ζαλησα σορρυ αλλα μην κανω καμια πατατα και τα βγαλω ολα οφ. ------------------------- λοιπον ολα καλα πιστευω ![]() το μεγαλο μανομετρο λεει 70 να υποθεσω ειναι το υλικο στην μπουκαλα και το αλο το εβαλα στο 1.5 ειναι μεχρι εκει πρασινο, μετα κοκινιζει. και με τον ρεγουλατορο το κανονισα να βγαζει 65 φυσαλιδες το λεπτο. ερωτησει μηπως ειναι πολυ? την ηλεκτροβανα την εβαλα μαζι με τα φωτα. να υποθεσω οτι θα κλησει μονη της. χρειαζετε να κανω κατι το βραδυ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpampi19 : 23-09-10 στις 14:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αφου δεν υπαρχη πεχα κοντρολερ δεν χρειαζεται η ηλεκτρομαγνιτικη οποτε δουλεια κανει μονο ο μετρητης φυσαλιδων
|
||||
|
||||
![]()
ναι μα τωρα θα κληνει το βραδυ μονη της κανονικα, αλιως θα επρεπε να κλεινω εγω τη βανα σωστα? ποσες φυσαλιδες πρεπει να βγαζει?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπουκαλα co2 | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 45 | 21-10-16 16:43 |
Μπουκαλα C02 | Krisos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 17-08-09 22:14 |
ατυχημα με μπουκαλα co2 | enzo | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 26-06-09 15:37 |
Μπουκαλα CO2 | Krisos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 33 | 15-05-09 22:06 |
Μπουκαλα co2 | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 17-07-04 16:18 |