![]() |
#1 |
λιγες αποριες για το νεο μου ενυδριο 110 λιτρα RECORD 800
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα!
οπως εγραψα ,πριν λιγες μερες απεκτησα ενα ενυδριο 110 λιτρα της JEWEL το RECORD 800. το ενυδριο εχει υποδεχθει τα ψαρακια του εδω και 5 μερες με λιγα προβληματακια Τα ψαρακια ειναι 2 moly, 2 ξιφοφοροι, 2 σαν καρχαριακια με πορτοκαλι πτεριγια , 4 μικρα με ριγες οριζοντιες , 1 μικρο με κοκκινη μουριτσα , 1 γλυφτη , 1 μικρο σαν χελι για το βυθο και ενα αλλο περιεργο που δεν εχω ιδεα πως το λενε.. ειχχα ετοιμασει τα βακτιρια της sera για 20 μερες σε ενα μικρο ενυδριακι και οταν ξεκινησα το 110 λιτρα μεσα στο νερο προσθεσα τα ετοιμα βακτηρια και επεισης το "sera filter biostart" οπου ο πωλητης μου ειπε οτι θα ετοιμασει το υπολοιπο νερο μεσα σε 1 μερα. Τελος παντων εβαλα τα ψαρακια και ολα πηγεναν καλα μεχρι που ενα παιδακι ![]() εκανα αλλαγη νερου με σκουπα βυθου και μαζεψα το περισσοτερο και αλλαξα και τον υαλοβαμβακα του φυλτρου που ειχε γινει μες τα ψωμια. 2 μερες μετα ψωφισε 1 γκουραμι που ειχα και πηγα δειγμα νερου και μου ειπαν οτι εχει αμμωνια... (λογικο).. τωρα μου εδωσαν το prime seasem και μου συνεστησαν να κανω αλλαγη νερου κατα το 1/5 και αντι για αντιχλωριο να βαλω αυτο σε μεγαλυτερη ποσοτητα απο το συνηστομενο, και μετα να προσθεσω και παλι τα βακτηρια. εντομεταξυ εχω βαλει να δουλευει και ενα δευτερο φιλτρο με πετρες AMMO CHIPS το οποιο σκευτομαι να αφησω για 1 εβδομαδα. θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας, για την ωρα ολα δειχνουν να πηγενουν καλα στο ενυδριο (ελπιζω να ειναι ετσι)- τα ταιζω λιγο 1 φορα τη μερα - μηδαμινα θα ελεγα... ομως δεν ξερω με τα προιοντα που εβαλα μεσα τι πρεπει να προσεξω? ![]() ![]() επεισης ενα ακομα ερωτημα - το φυλτρο του ενυδριου δεν βγαζει φυσαλυδες και εγκατεστησα μεσα επιπλεων απο μονη μου, εκανα καλα? ειναι αναγκαιες? ευχαρηστω!! ![]() |
|
Εμφανίσεις: 11057
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα νεο ενυδριο 350 λιτρα | terios | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 18-10-09 20:59 |
ΠΟΛΛΑ ΛΙΤΡΑ ΛΙΓΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.... | coolise30 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 14-12-08 13:08 |
co2 λιγες φυσαλιδες | rixardos73 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 13-02-08 10:12 |
Nεο ενυδριο 300 Λιτρα και εξοπλισμος | niouch | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 07-06-05 12:57 |