![]() |
#1 |
NEOΣ
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημερα . Εδω και 20 περιπου μερες εχω ενα 54 λιτρο . Κατα τις συμβουλες του πετσοπα εριξα αντιχλωριο την πρωτη μερα και βακτηρια για 10 μερες. Μετα εβαλα 5 platy.Εχτες εβαλα αλλα 3 γκαπυ. Μεχρι εχθες εκανα μετρησεις με στικ , το οποιο μου ελεγε αμμωνια οκ. Εχθες το στικ μου εδειξε οχι οκ.Εκανα και μετρηση με υγρα και μετρησα αμμωνια 0,8 χωρις να ειμαι σιγουρος για το νουμερο. το σιγουρο ειναι οτι κοκκινισε ο τοπος!! Μετα απο αυτο εκανα μια αλλαγη νερου 90% και μετα μετρησα 0 αμμωνια.Εκανα σωστα που αλλαξα το νερο;
Επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα μου πειτε για μπολι ,δυστηχως εβαλα αγγελια αλλα δεν μπορεσε κανεις να με εξυπηρετησει.Ετσι κανω αυτα που σας ειπα.Δεχομαι συμβουλες για την συνεχεια. Υ.Γ Αγορασα ενα στρωμενο 120 λιτρο αλλα κατα την μεταφορα ταλαιπωρηθηκε. Σε λιγες μερες θα παρω μπολι απο εκεινο. |
|
Εμφανίσεις: 2313
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NEOΣ ΣΤΑ ΑΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ | panoscorfu | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 07-04-08 17:32 |