|
|
||||
|
||||
![]()
Γραφω σε αυτο το θεμα για να μην ανοιγω καινουριο.
Πριν περιπου 1 μηνα (αν θυμαμαι καλα) γεννησαν παλι τα cory μου κ επειδη μολις ειχα αλλαξει το ενυδρειο μου δεν ειχα μεσα ψαρια που να απειλουν τα μικρα αποφασισα να τα μεγαλωσω. Εβαλα τα αυγα σε μια γεννηστρα για λιγες μερες κ μετα τα αφησα στο κυριως ενυδρειο,το οποιο εχει αμμο με μονους συγκατοικους τα 2 cory,2 ancistrus κ 1 oto. Αρχισαν ομως οι απωλειες (μεσα στην γεννηστρα δεν ειχα καμια). Ηταν καμια 60αρια ψαρακια κ τωρα εχουν μεινει 7-8 περιπου 1-2 εκ. μεγεθος. Τις τελευταιες μερες εχουν πεθανει αρκετα.Χτες μονο ειδα ψοφια 11. Τo ενυδρειο ειναι 80L. Αμμωνια 0,Ph 6.9 περιπου κ αλλαγες καθε 3-4 μερες. Λοιπον εχω παρατηρησει σε καποια ψαρακια,οτι εχουν σαν μια φουσκα στην κοιλια τους απο κατω.Ειναι το στομαχι τους,φανταστειτε γεματο αερα σαν φουσκα διαφανες.Σε αλλα το στομαχι ειναι λευκο. Επισης,σε μερικα εχω δει να διογκωνεται απο το κατω μερος τους ενα κοκκινο πραγματακι σαν να εχει πρηστει καποιο εσωτερικο τους οργανο.Στο σημειο που φαινεται στην τελευταια φωτο. Τι αρρωστεια ειναι αυτη κ τι μπορω να κανω? |
|
|||
|
|||
![]()
Το μετεφερα σαν ξεχωριστο θεμα αφου ειναι καλυτερα ετσι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras aeneus | beat89 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 12 | 10-11-09 01:02 |
Φοβισμένα (?) Corydoras aeneus! | moogy | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 10-05-05 12:11 |
Γόνος corydoras aeneus x c.aeneus albino | Anonymous | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 23-01-05 03:15 |
HELP !!! Άρρωστα Corydoras aeneus ? | HellRazer | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 20-08-04 16:17 |
Corydoras aeneus | newfish | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 14-12-02 15:04 |