|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα! Μέσα στο ενυδρείο μου έχω αυτά τα φυτά:1 Aponogeton longiplumulosus 1 Hygrophila corymbosa 2 Αnubias barteri var angustifolia 1 Anubias barteri var nana. Σκέφτομαι να πάρω ένα γρνικό υγρό λίπασμα να τα βοηθήσω να αναπτυχθούν. (ενυδρείο juwel record 800 105λτ 2χ18 watt 7 ώρες καθημερινά)
Ποιας εταιρίας να πάρω? |
|
|||
|
|||
![]()
Seachem Flourish
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορεις να παρεις γενικα λιπασματα οποτε θα γλυτωσεις και αρκετα χρηματα αν τελικα μινεις σε ευκολα φυτα
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλά λιπάσματα εκτός της seachem, dennerle κλπ... τα οποία έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και χρησιμοποιώ ακόμα στο χαμηλών απαιτήσεων είναι της ocean nutrition η σειρά Giovanni (Giovanni's Trace-Giovanni's Fertil-Giovanni's Iron) ακολουθώντας την δοσολογία για καθημερινή λίπανση …είναι αξιόπιστα, οικονομικά και πάνω απο όλα αποτελεσματικά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω κάτι το Seachem Flourish λέει ότι κάνει αναπλήρωση του CO2. Αν κάποιος έχει ήδη μπουκάλα CO2 κάνει δουλειά ή να πάρει καποιο άλλο?
|
|
|||
|
|||
![]()
τo excel κανεις αυτο που λες..
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν χρησιμοποιείς ήδη Co2 δεν χρειάζεται να ρίξεις flourish excel αλλα μην φανταστείς ότι κάνει και ίδια δουλειά…είναι κάτι σαν “υποκατάστατο” του Co2..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικό φίλτρο - Ποιό να πάρω??? | pagos4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 27-03-10 10:45 |
Tι λιπασμα να πάρω? | kalaxan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-11-09 12:36 |
θα τα πάρω τα τεύχη...δεν θα τα πάρω.... | CASPER | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 20-05-07 23:02 |
Ερώτηση για λίπασμα | Celda | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 20-10-06 10:26 |
Λίπασμα | theofilos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 07-10-04 01:07 |