|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους..Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω δύο πολύ καλούς φιλούς πλέον, των οποίων η βοήθεια υπήρξε πολύτιμη και πιστεύω πως χωρίς αυτούς θα ήμουν ακόμη βαθιά νυχτωμένος στις απόψεις μου για ένα <σωστό> ενυδρείο
![]() ![]() ![]() ![]() Ήρθε ο καιρός λοιπόν να σας παρουσιάσω και εγώ με τη σειρά μου το ενυδρείο μου..θα προσπαθήσω να ανεβάσω φώτο... Πληροφορίες Διαστάσεις:φαρδος 80εκ. χ υψος 40εκ. χ βαθος 27εκ. εώς 35εκ. κουρπαριστό τζάμι στη φάτσα. Όγκος:96lt Κατηγορία: ![]() Φυτά: Anubias barteri nana, Bolbitis heudelotii, Cladophora aegagrophila, Cryptocoryne crispatula balansae, Hemianthus micranthemoides, Microsorum pteropus Narrow, Sagittaria subulata, Staurogyne repens, pistia stratiotes, java moss Ψάρια / ¶λλα είδη:10 αρλεκίνους, 3 οτόκυκλους, 4 σαλιγκάρια και περίπου 100 red cherry. Διακοσμητικά υλικά:πέτρες ποταμίσιες -κεζαπαρισμένες-,ρίζες και Seachem flourite για χαλίκι. Φόντο:μαύρο χαρτόνι Φωτισμός:3 gro-lux 18watt έκαστη. Διάρκεια φωτισμού:8 ώρες περίπου. Φιλτράρισμα:eheim 2028 Θερμοστάτης:aquael 100watt Λίπανση:Flourish Seachem 0,5ml ανα εβδομάδα. Παροχή CO2: no ![]() Παράμετροι: pH:7,4 Γενική σκληρότητα (GH):5 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):4 Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού:30% κάθε εβδομάδα. Θερμοκρασία:26,5c ¶λλες πληροφορίες:το ενυδρείο τρέχει 3 μήνες περίπου. Φωτογραφία:παιδιά sorry αλλά παλεύω μία ώρα και δεν γίνετε τίποτα..μάλλον είναι μεγάλο μέγεθος και δέν τις δέχεται...θα ρωτήσω πώς μπορώ διαφορετικά να τις δημοσιεύσω και θα επανέλθω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ή θα τις μικρύνεις με πρόγραμμα ή θα τις ανεβάσεις σε κάποιο site τύπου http://imageshack.us/.
¶ντε να δούμε κι εμείς! |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εναρξη βοηθηματα ζωγραφικη
εικονα - αλλαγη μεγεθους |
|
|||
|
|||
![]()
...μας "τσιγκλισες" με καποιους "κυριους"-ονοματα δε λεμε- και ειμαστε "εν αναμονη"....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Sorry που άργησα της φώτο,αλλα τα κατάφερα τελικά,βεβαια απο ποιότητα άστα:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το παλιοσαράβαλο μου έγινε κήπος | Perazzi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 23-02-10 22:57 |
Επιτέλους έγινε :D | Perazzi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 01-03-08 02:06 |
Η δεύτερη αρχή έγινε! | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 13-01-08 00:58 |
Η αλλαγή έγινε | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 26 | 11-08-06 17:33 |
Τι έγινε πάλι ??? | crazyio | Bettas | 158 | 29-05-06 01:00 |