|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γενικοτερα υπάρχει μια ανοδικη πορεία στο ενυδρειο μου...και μετά απο χροοονια ενασχόλησης, καταφερα να δω ανθος απο τον εχινοδορο μου
![]() Θα δειτε στις φωτο το κοτσανακι που ανεβαινει μεχρι την επιφανεια, καθώς και τα ανθη και τα μπουμπουκια... Πήρε γυρω στις 2 εβδομαδες να αναδυθεί και άλλη μια να δω το πρωτο ανθος...συνολο μεχρι τωρα εχω δει 4 και συνεχιζουμε... ![]() Η πορεία ηταν ης εξης: 1) χορηγηση ταμπλετας flourish της seachem (τουλαχιστον εναν μηνα νωριτερα) 2) με συμβουλή του φιλου annivas άρχισα εβδομαδιαια χορήγηση flourish excel + flourish potassium λογω καποιων συμπτωματων... 3) εβγαλα νωριτερα τον θερμοστατη και η θερμοκρασια απο 28, πηγε στους 25 4) μεγαλες αλλαγες νερου, πιο αραια απολαύστε τα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβοοοο!!! πολυ ομορφο....αληθεια μυριζει??
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
super,.........
|
|
||||
|
||||
![]()
τελειο!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πανεμορφο ! μπραβο Κωνσταντινα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια ακομη μικρη εκπληξη...
έβγαλε και άλλο στελεχος ...με καινουργια μπουμπουκια... ![]() ![]() ![]() φωτογραφια αυριο!...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για Echinodorus osiris | mpampis 1969 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-04-09 18:24 |
Echinodorus... | s-vitzi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 24-04-08 23:33 |
Echinodorus | Mikepap | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 14-01-08 06:43 |
echinodorus | flipper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 26-05-07 03:26 |
echinodorus ...? | s-vitzi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 23-02-07 17:34 |