|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο ενυδρειάκι μπαίνει ότι περίσσευμα ή άσχετο φυτό είχα ή μου δίνανε από κλαδέματα και δε μου πήγαινε καρδια να τα πετάξω.
Τελευταία έβαλα και τα endlerάκια με σκοπό να κινήται κάτι μέσα. Οι γέννες θα δίνονται ΑΜΕΣΑ, και δεν αποκλείεται μόλις ενηλικιωθούν να μείνουν μόνο ένα ή δύο ψαράκια. Διαστάσεις:40Χ23Χ25,5 Όγκος:23,5 λίτρα Κατηγορία:Ότι να 'ναι Φυτά: Βαλισνέριες νάνες, σουμπουλάτα, εχινόδωρος τενέλους, ανούμπια νάνα, κόκκινες κρυπτοκορίνες, κερατόφυλλο, φακή και 3-4 ακόμη. Ψάρια / Άλλα είδη: 3Θ+1Α Endlers, μερικές red cherry, σαλιγγάρια horn. Διακοσμητικά υλικά: Ενα μοπάνι με ανουμπια νάνα και java ferm, χαλαζιακή μπέζ άμμος, 2 πετρούλες βαλσατη. Φόντο: Τοίχος Φωτισμός: 14W Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες Φιλτράρισμα: http://www.osmosisaquariums.gr/index...emid=1&lang=el με σπόγκο και μια γεμάτη κουταλιά της σούπας substrat pro. Παράμετροι: pH:7,8 Γενική σκληρότητα (GH):21 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):10 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):2 Αλλαγές νερού: 30% εβδομαδιαία Θερμοκρασία:23 C Άλλες πληροφορίες: Θερμοστάτης: Jager 18W Λίπανση:flourish 2 φορές το μήνα αφού όλο ξεχνάω.... Παροχή CO2:οχι
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ μου αρέσουν τα ότι νάναι!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλά, δικό σου ενυδρείο δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο, παρά ότι να 'ναι.
![]() Ενδιαφέρουσα η επιλογή της θέσης του θερμαντήρα, θα μπορούσες επίσης να τον βεντουζάρεις στο μπροστινό τζάμι, για να φαίνεται καλύτερα. ![]() Εντυπωσιάστηκα, δεν μας είχες ενημέρωσει ότι έχεις κάνει και σπουδές interior designing!!! Γιατί δεν τον κατεβάζεις τουλάχιστον πιο χαμηλά, να κρυφτεί πίσω από το ξύλο και τα φυτά, ω πανμέγιστε aquascaper? Eπίσης θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις για φόντο εκείνο το ταλασσί χαρτόνι που έβγαλες από το νταμάρι, μην πάει χαμένο... ![]() Α και μην το ξεχάσω, το ντουβάρι από πίσω θέλει ένα χεράκι βάψιμο (προτίμησε κάτι σε σκούρο, θα κάνει ωραίο φόντο στο ενυδρείο). ![]() Κατά τα άλλα μου άρεσε. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=bokostas;445645
Κατά τα άλλα μου άρεσε.[/QUOTE] xaaxaxaaxaxaxaxa τι αγαπη ειναι αυτη..... καλο ειναι πανο αρκει να ακολουθησεις τις συμβουλες του απο πανω μου χαχαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
.......
|
||||
|
||||
![]()
Η κατηγορία "ότι νάναι" μ' αρέσει κι εμένα
![]() ![]() Ο κοινός μας "φίλος" με κάλυψε απολύτως ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι κακό!!
Συμφωνώ με τον bokostas για τον θεραντήρα, κρύψτον κάπως, χαλάει όλη την μόστρα!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο ωραίο!!!
Τα ότι ναναι τα χαίρεσαι πάντα πιο πολύ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο το nano σου!..
![]() ..συνχαρητηρια.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι αξιόπιστο,κάνει δουλειά???????????? | theok1200s | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 03-05-10 04:10 |
Κανει Δουλειά!!!!!!!!!!!! | McWolf | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 11-09-08 10:36 |