|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενας φιλος μου εφερε ενα 16αρι ενυδρειο.Λεω να βαλω χαρεμι endlers.Φιλτρα κλπ θα τα αγορασω με τον καιρο.Απλως ρωταω τι ψαρακια να προτιμισω!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα εχουμε πει παμπολες φορες αυτα σχετικα με τα νανο ενυδρεια ...οι επιλογες σου ειναι 1)νανο φυτεμενο 2)μια δυο γαριδες(αφου περασει ενα διμηνο) 3) vivarium...
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτα τα λιτρα θεωρητικα τιποτα δεν ζει...Πρακτικα μπορεις να βαλεις καμια γαριδα,κανενα σαλιγκαρι...Με τιποτα παντως ζωοτοκα ή γενικοτερα ψαρακια!!!
Καποιοι μπορει ισως να σου πουν οτι μπορεις να βαλεις μονομαχο.Η γνωμη μου ειναι να μην βαλεις,διοτι δεν μπορεις να τον κρατησεις αξιοπρεπως σε αυτα τα λιτρα...Ή βαλε καποια ασπονδυλα,η καντο νανοφυτευμενο,ή vivarium,οπως ειπε και ο platy ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aυτος ειναι λαθος?http://img85.imageshack.us/i/imag0023a.jpg/.
Να και μια φοτο [IMG=http://img341.imageshack.us/img341/3020/dscn1263.jpg][/IMG]
|
||||
|
||||
![]()
χωρις το γκαπυ οχι..με το γκαπυ ναι ...στην 2η φωτο ειναι το ενυδρειακι συ?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι.........
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή αν βάλει έναν μονομάχο μέσα θα είναι λάθος?? Ας μην είμαστε τόσο υπερβολικοί !!
Σε 16 λίτρα νερό και με τις κατάλληλες αλλαγές νερού, εννοώ σε συχνότητα, ο μονομάχος θα είναι όχι απλά καλά...πολύ καλά θα είναι. Φιλικά πάντα... |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειπαμε μεις οτι δεν ειναι οκ για ενα μονομαχο...απλα ειναι εποιηκως λιγα τα λιτρα...περισσοτερο θα ευχαριστηθει ενα νανοφυτεμενο παρα ενα μονομαχο κει΄...παντα φιλικα
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε θελει να βαλει μονομαχο ομως, που κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι οριακα τα λιτρα του, αλλα χαρεμακι απο εντλερ...
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|