![]() |
#1 |
Φυτα
![]() Αξιολόγηση:
![]() Ποια ειδη φυτων θα μπορουσα να βαλω στο ενυδρειο 54 λιτρων χωρις υποστρωμα και παροχη διοξειδιου εκτος απο την anubia??????
Κατι που να δημιουργει κρυψώνες υπάρχει_ |
|
Εμφανίσεις: 2933
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο το ειδες??http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537
|
|||
|
|||
![]()
thanks
και μια ερωτηση οικονομικης φυσης αν ξερει κανεισ το κοστος γιατι μια ανουμπια τη βρισκω 15 ευρω και τι αριθμο φυτων μπορω να βαλω; |
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει περιορισμος στα φυτα,οσο πιο πολλα τοσο καλυτερα.
15 ευρω ειναι πολλα, αν θες κοιτα και εδω (μεχρι σημερα το βραδυ ομως) http://www.aquatek.gr/vb/showthread....153#post441153 |
|
||||
|
||||
![]()
Ολες οι Αnubias. (Στο φυτεμα, το "ριζωμα" να μην καλυπτεται) ετσι λέει στο άρθρο για τα φυτά
Πήρα μια ανούμπια από το pet city 11 E και τη χώρισα στα τρια. Το ένα το έβαλα πάνω σε μια καρύδα και τα άλλα δυο τα βύθισα στην άμμο έχω βάλει και υπόστρωμα. Υπάρχει πρόβλημα? οιρίζες δεν φαίνονται |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι. Καλλίτερα να δέσεις και τις άλλες 2 ρίζες. Οι ανούμπιες αναπτύσονται πιο καλά δεμένες. Μερικοί τις φυτέυουν βέβαια με τρόπο που να είναι έξω από το χαλίκι η κεντρική ρίζα (η χοντρή) και τα ριζίδια μέσα, και το ειχα κάνει κι εγω κάποτε αλλά δεν μου πήγαν τόσο καλά όσο όταν τις έδεσα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αμα εχεις θαψει και την κεντρικη χοντρη ριζα ειναι λαθος. βγαλτεν. στηριξετες σε καμια πετρουλα. η δεστες σε καποιο ξυλο - ρυζα. |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη πρωτη φορα βαζω φυτα, τα κυπελακια στα οποια τα εχουν τα βγαζουμε ή τα αφηνουμε οπως ειναι? Μιλαω για anubia και anubia nano
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα βγάζεις, και τον πετροβάμβακα !
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα γλαστρακια τα βγαζεις,οπως βγαζεις και τον πετροβαμβακα που εχει στις ριζες.Για το πως φυτευονται τα ειπαν πιο πανω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτα | aggelospap | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 01-02-10 22:48 |
φυτα για 80 λτ | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 26-01-09 22:49 |
φυτα.... | tak660x | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-09-07 11:03 |
ΦΥΤΑ | Efi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 19-01-07 09:48 |