|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους!
Θα ήθελα τις γνώσεις σας πάνω στο αντικείμενο (πρίν κάνω κάποια πατατιά) το ενυδρείο αυτό προορίζετε για πιράνχας η ρίζες μέσα είναι απο πλάτανο λειτουργεί με εξωτερκό φίλτρο eheim 2217, θα ήθελα να προσθέσω κάποια φυτά αλλα απο παλαιότερη προσπάθεια με τα συγκεκριμέμα ψάρια το σκέφτομαι πάρα πολύ αν θα μπορέσω, όποια πληροφορία δώσετε σώζετε ! επίσης έλεγα για 12 ψάρια θα είναι εντάξει η θα έχω κανιβαλισμούς ; Ευχαριστώ ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη iliaspanagiotou : 19-04-10 στις 11:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου καλώς όρισες!
Από τα λίγα που θυμάμαι όταν κοιτούσα για αυτά τα ψάρια καταστρέφουν τα φυτά και χρειάζονται γύρω στα 500 λίτρα η εξάδα. |
|
||||
|
||||
![]()
Kalos sas vrika! eixa pou les prospathisei se 60 litra me 3 psaria kai plastika futa kai ola eixane paei ok me mikres apoleies se futa (rave ksilone) otan to stamatisa eixane ftasei se megethos ta 7 cm giauto ekana kai tin analogia 12 psaria
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Για τα πιράνια θα στα πουν οι πιο "ειδικοί" αλλά δεν νομίζω ότι μπαίνουν 12 τέτοια ψάρια στο ενυδρείο σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες κ από μένα ,
Υπολόγισε τουλάχιστον 50 λίτρα για το άτομο , πάντα υπολογίζουμε το τελικό μέγεθος του ψαριού που θα βάλουμε στο ενυδρείο, αυτά τα άτιμα φτάνουν μέχρι και 35-40 εκατοστά ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ορισες ! θα σε παρακαλεσω να γραφεις με πεζα ελληνικα και οχι με greeklish στο εξης.
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη ξαναπαμε στα 5-6 μαξιμουμ οσον αφορα φυτα-ξυλο-φιλτρο εχεις κατι να προτεινεις
|
|
||||
|
||||
![]()
5-6 πάλι πολλά είναι , εγώ σ έλεγα οριακά βαλε 4 και τακτικές αλλαγές νερού γιατί θα είσαι στο όριο , ποιο μπροστά από τα φυτά και από τα ξύλα πρέπει να πάρεις μια αντίστροφη όσμωση αν δεν έχεις , τα κερατάκια που θέλεις έρχονται από τον Αμαζόνιο και θέλουν μαλακό κ όξινο νερό .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel rio 400 | Perazzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 58 | 27-11-08 15:33 |
Φωτισμός στο Juwel Rio 125 lt | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 20-12-07 15:49 |
juwel 70 | imichal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 1 | 03-12-07 11:42 |
T5 σε Juwel | nikman | Φωτισμός | 32 | 13-06-07 18:24 |