|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις: rio 125
Όγκος: 125λ (περίπου 100 καθαρά) Κατηγορία:Ζωοτόκα +... Φυτά:4 microsorum pteropus,2 lilaeopsis brasiliensis,κερατόφυλλο,και πολλά άλλα που δεν γνωρίζω, που μου τα έδωσε ο συμφορουμίστας Nikos888 Ψάρια / ¶λλα είδη:3 γκάπυ + 15 μικρά, 8 spoted platy, 4 Melanotaenia Praecox (τα 2 είναι μικρά) Διακοσμητικά υλικά: χαλίκι, φεγγαρόπετρες, 1 μικρό μοπάνι Φόντο:Juwel Φωτισμός:2*18watt Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα:juwel 600 l/h Θερμοστάτης:1*150watt Λίπανση:Seaschem flourish, JBL kugeln balls(χθες τις έβαλα) Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:7,8 Γενική σκληρότητα (GH):9 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0-10 Αλλαγές νερού: 20% εβδομαδιαίως Θερμοκρασία:25 ¶λλες πληροφορίες:Δεν μπορώ να σκεφτώ τρόπο να στερεώσω τα φυτά επιφανείας γι αυτό τα χω έτσι.Κάθε παρατήρηση δεκτή.-Το ενυδρείο λειτουργεί από αρχές Δεκέμβρη |
|
||||
|
||||
![]()
Ρίξε μια ατομική βομβα στο ναυάγιο να εξαφανιστεί
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου!!μονο η πετρα μπροστα δεξια μου φαινεται οτι δεν ταιριαζει με τα χρωματα του ενυδρειου..
και το φοντο φαινεται εχουν πεσει νερα απο πισω και ειναι βρεγμενο. ξεκολλα το και σκουπιστο και κατα τ'αλλα πολυ καλο!!! ------------------------- υ.γ. το ξυλο ακριβως στο κεντρο πως το στερεωσες πανω στη πετρα??(ή ετσι φαινεται..) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akis7 : 06-04-10 στις 21:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ωραίο το ενυδρείο σου, για το ναυάγιο θα σού λεγα κι εγώ να το βγάλεις να φαίνεται πιο φυσικό, αλλά γούστα είναι αυτά...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προς το παρον θα το κρατήσω το ναυάγιο.Ναι έχετε δίκο για την αφίσα,θα την γυρίσω απ την άλλη που έχει πέτρες κ θα την αλήψω με λάδι για να φαίνεται καλά.Ευχαριστώ παιδια!
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου αρεσει... (και το ναυαγιο) πολυ ωραιο ειναι...
|
||||
|
||||
![]()
όμορφο αλλά το μάτι μου κόλλησε εδω
στην μέση του ενυδρείου φαίνετε μια έντονη υψομετρική διαφορά προφανώς κάτι ήθελες να φτιάξης αλλά αλλά η κατανομή των φυτών το κρύβει και σε λίγο θα το εξαφανίσει και θα μήνη μόνο στο τζάμι μια ασυμμετρία καλή συνέχεια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δοσολογία σιδήρου: όλο μαζί ή λίγο λίγο; | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 07-11-09 22:24 |
Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα..... | vega | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 12-02-08 10:13 |
λίγο αγχώθηκα... | Liolios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 16-01-07 10:08 |