|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
Θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει πρόβλημα στο να τοποθετηθεί μπουκάλα 2κιλη με μανόμετρα και ηλεκτρομαγνητική στο πλάι, κοινώς ξαπλωτή. Έχω ένα ντουλάπι που θα χρησιμοποιήσω ως βάση για ένα 96άρι aquatlantis και θα ήθελα να αποφύγω το κόψιμο του ραφιού. Ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
![]()
δεν υπαρχει προβλημα , η μπουκαλα δουλευει με πιεση και αυτο που εχει μεσα ειναι αεριο οποτε και αναποδα να την βαλεις δεν εχεις προβλημα , προσοχη θελει μονο να μην χτυπηθουν μανομετρα και να μην τσακισουν σωληνες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω ετσι την ειχα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γραφτό της είναι τότε της καημένης!
![]() Ευχαριστώ παιδιά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το co2 μπαινει στη μπουκαλα σε υγρη μορφη
το σωληνακι που εχουν μεσα αφαιρειται για αυτο το λογο για να μην παιρνει το υγρο απο τον πατο αλλα το αεριο απο ψηλα γυρνοντας την πλαγια παιρνεις το υγρο εκτος και αν η σταθμη του υγρου ειναι κατω απο τη μεση οποτε και πλαγια να τη βαλεις παλι δε θα φτασει στην εξοδο το υγρο
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή θεωρείς φρόνιμο να αποφύγω να την βάλω στο πλάι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως τα είπε ο paco είναι.
Η μπουκάλα μπορεί να μπει (ελαφρώς) πλαγίως έτσι ώστε να διώχνει αέριο και όχι υγρό CO2. |
|
||||
|
||||
![]()
τελειος πλαι οταν ειναι γεματη εγω πρωσοπικα δεν θα την εβαζα
αν σου χωραει με καποια κληση και οχι τελειος οριζοντια πιστευω οτι ειναι καλυτερα δεν γνωριζω στις 50 ατμοσφαιρες τι ποσοτητα υγρου καλυπτει η φιαλη ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paco : 29-03-10 στις 21:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θεός σχωρέστο το ράφι λοιπόν. gmanes, ετοιμάσου
![]() Ξυλογλυπτική! Να είστε καλά παίδες! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπουκάλα CO2 και σιφώνι | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 18-11-09 09:13 |
CO2 με μπουκάλα εμπορίου??? | johnmarka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 20-05-09 15:48 |
Μπουκάλα CO2 | underwater | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 28-06-07 11:09 |
Κολυμπάει στο πλάι??? | Archon | Bettas | 5 | 11-04-05 10:23 |